Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A postás ha más levelet dobja...

A postás ha más levelet dobja be hozzám mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A szomszédban lakott és már 18 éve elköltözött akinek a levél szól. Megpróbáltam a postasnak visszaadni de az ramnezett és röhögve elbiciklizett.

2021. jún. 29. 11:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Menj be a postára mert van egy papír amit ha kitöltessz akkor utána nem fogják bedobni más levelét hozzád.Nálunk a régi albérlő levele jött állandóan hozzánk a házunkba de a postás adott egy ilyen nyomtatványt és mikor legközelebb arra járt odaadtam neki kitöltve és azóta nem jött levele ide ennek az illetőnek,ennyi
2021. jún. 29. 12:39
 12/19 anonim ***** válasza:
9%

10-es irtam hogy ordibálni?

Amugy tanulj meg olvasni, mert a kérdező jelezte hogy a szomszedja levelet dobtak be hozza aki mar 18 eve nem is lakik ott.

Es nem vagyok Karen se azok amiket felsoroltal rolam nem igazak.

Hozzank is dobott mar be postas oda nem tartozo levelet es mindig ugyanannak a szemelynek a levelet de a cim is mas volt. Nem tettem a postalada tetejere se nem huztam at hanem bevittem a postara hogy teves kezbesites. Ha odatettem volna elkallodott volna.

En azt irtam hogy az ilyet jelenteni kell amugy tipikus proli viselkedes ahogy lereagaltad pofogsz olyanokat amit kivetitesz a masikra ismeretlenul. Azert kell jelenteni amugy, mert lehet holnap meg egy orvosi jelentest dob egy masik emberhez be a falu masik vegebe aki meg kidobja es annak akinek szolt volna életmentő lett volna.

Ez eppen olyan, mint az a postas nő aki egy nagyvarosi posta minden levelet a nagybattya pincejebe hordott a biciklitaroloba es mivel mar extra feltuno volt hogy a várt levelek csak nem akarnak erkezni mivel szamlat se tudtak fizetni igy gondolom tobben kerdeztek a postat utana meg a szolgaltatot. A posta meg elovette a postast mert tudjak melyik teruleten melyik postas kezbesit es igy meglett minden nem kezbesitett level. Az ilyeneket nem értem es nem is akarom megérteni, mert rettentően nemcsakhogy ostoba de veszélyeztetheti ezzel más életét is ha egészségügyi levelet kellett volna kézbesítenie.

2021. jún. 29. 12:44
 13/19 anonim ***** válasza:

Direkt csinalt kellemetlenseget mert a kerdezore haritotta rohogve az o munkajat. Az nem az o munkaja es nem er ra az ember mas munkajat helyette elvegezni.

De speciel athuzni csak a postan szokas athuzni a cimzet cimet az nem a szomszed dolga. Ha azonban az illeto ott lakik ahova kezbesiteniuk kellett volna es bedobta mashova es nagyon fontos level akkor minel elobb vissza kell juttatnia a postara hogy kezbesitsek minel elobb.

Amugy inkabb szanalmas az ilyen lepontozott bosszu lepontozo de engem nem erdekel hogy 100% vagy 0% a válaszom. Gondolom 10-es postas vagy vagy van rokonod postas hogy igy letamadod a masikat csak mert szova tette hogy egy alkalmazott alkalmatlan a munkakorere, mert direkt dobta mashova a levelet.

2021. jún. 29. 12:50
 14/19 anonim ***** válasza:

10-es egyszer állnál szembe egy súlyos beteg emberrel akinek pöfékeltél volna ilyeneket a gyk-n aki fontos levelet várt, de nem kapta meg, gondolom csöppet sem vetted az adást, hogy nem a Postát ostobáztam, hanem egy embert aki direkt okozott kellemetlenséget a címzett szomszédjának, azzal, hogy ráhárította más levelét és az ő munkáját, amit neki kellett volna visszavinnie a postára, miután a szomszéd szólt, hogy a címzett már 18 éve nem lakik ott.

Ezért szóltam, hogy ilyen esetben, ha a helyi postán esetleg nem veszik a lapot egyből, akkor a Központi Postánál kell jelezni, mert ez a viselkedés veszélyeztető magatartás.

2021. jún. 29. 13:13
 15/19 A kérdező kommentje:
Ez a bíróságtól jött.
2021. jún. 29. 13:18
 16/19 anonim ***** válasza:
49%
Be kell dobni valaki mas ládájába :D
2021. jún. 29. 13:27
 17/19 anonim ***** válasza:
15-ös az ilyen levelek fontos levelek vidd vissza a postára és jelezd a postas viselkedeset is.
2021. jún. 29. 13:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Hozzánk is rendszeresen jönnek mindenféle végrehajtótól a régi tulajnak levelek. Múltkor még jó, hogy a navosat kinyitottuk, mert helyszíni foglalásról volt benne értesítő, ráadásul a nyaralásunk idejére. Ez albérlet, szóltunk a tulajnak, ő intézte a navval, de a többi szarság még ide jön.
2021. jún. 29. 14:57
 19/19 BlackSword ***** válasza:
Bemész a postára, van egy kijelentő nyomtatvány, kitöltöd, beadod... addig nem fog változni semmi amíg nem teszel semmit... amíg csak bedobálod a levelet a postaládába, addig a posta nem tud mire hivatkozni... ergo továbbra is menni fognak a levelek...
2021. jún. 30. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!