Igaza van anyámnak? Bunkóság úgy napozni, hogy kint a férfi szomszéd?
Tangás bikiniben szoktam napozni az udvaron délután munka után. Nem akarok a fenekemre tenyérnyi fehér foltot, ezért a tanga.
Ilyenkor mindig kint van a szomszéd is. Általában szerel valamit, vagy füvet nyír, ház körüli meló. Ő előbb szokott kint lenni és mikor én megyek ki, már kint van. Anyám szerint bunkóság és ez úgy jön ki, mintha neki mutogatnám magam. Pedig nem azért csinálom, évek óta napozok az udvaron, a szomszéd meg télen költözött be. Kb 25-30 éves pali.
Mondta anyám, hogy néha úgy néz, hogy majdnem kiesik a szeme. És hogy ezt úgy veheti, hogy neki mutogatom magam.
Máskor nem tudok napozni, mert délelőtt dolgozok.
20L
Amíg a saját telkeden vagy és olyan a kerítés, hogy séta közben egy járókelő nem lát be, akár pucéran is napozhatsz.
Magát minősíti az aki direkt átleskődik a kertésen.
3 Lehetőség van.
1, ha nem zavar akkor ne foglalkozz vele. (Ha a pasik nem bámulnák a nőket és fordítva akkor viszonylag gyorsan kihalna az emberiség. Azaz nem reális elvárni hogy ne tegye. Mindannyian úgy lettünk hogy a faterunknak kiesett a szeme anyánk miatt.)
2, Balhézol hogy legyen meleg azonnal és emelsz egy 3-4m magas téglafalat.
3, nem napozol, vagy csak este, vagy akkor mikor nem lát.
Foltos fenék pedig szexi :)
Engem nem zavar ha néz, konkrétan bámulni még nem is láttam.
Csak az érdekelt tényleg bunkóság-e? a válaszokat köszi
Csak bizonyos határig csinál mindenki azt, amit akar.
Amit te csinálsz, az nem bunkóság, de szinte biztos,
hogy élvezed, hogy szerencsétlent provokálod.
Anyádnak azért igaza van.
Olyan részén napozz az udvarnak, ahol nem látnak át.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!