Most tényleg nekem kéne bocsánatot kérnem, amiért a
férje meglesett???
Figyelt kérdés
Meztelenül napoztam, majd arra lettem figyelmes, hogy a szomszédasszony ordibál a férjével. Eltelt kb. 5 perc, majd odajött a kerítésemhez a szomszédnő elhordott mindenféle mocskos r1b@ncnak és megfenyegetett, hogy ki hívja a rendőröket, ha nem öltözök fel 10 percen belül, ezután visszament a férjével veszekedni. Én ugye meg nem öltöztem fel, hanem napoztam tovább. Megint visszajött a kerítéshez háborogni, én meg mondtam neki hűtse le magát, mert megfejelem. Hápogott egy sort majd elment. Elmeséltem a barátnőmnek telefonon, aki azt mondta, hogy amit csináltam az bunkóság, meg illetlenség így napozni egy nőnek és bocsánatot kéne kérnem, mert szegény nőnek biztos rosszul esett, hogy a férje megnézett engem...
Nem te tehetsz arról hogy felizgult a marha.Nem csinálhat az ember azt amit akar a saját kertjében főleg hogy azt írja a Kérdező hogy csak akkor lehet odalátni ha akar.Nálunk is ez gond mert aki mellettünk lakik egyedülálló pasi és átlát szinte teljesen hozzánk ha napozok és emiatt nem merek meztelenül napozni pedig annyira jólesne miután a medencéből kijövök dehát így nem jó.Észrevettem múltkor hogy átnézett mikor napoztam persze bikiniben a napozóágyon és így már kizárt a meztelenség max kiagyalom hogy tudnék úgy napozni hogy ő se lásson oda
2021. jún. 27. 13:16
22/28 anonim válasza:
Magánterület? Könnyen belátni vagy 2 meteres a kerítés/sövény? Akkor nem.
Bár bocsánatot kérni akkor se kellene, ha belátna a szomszéd, hiszen a saját telkeden szinte azt csinálsz, amit akarsz, max szemérem sértést követnél el.
A szomszédasszonyod gondolom féltékeny. Meccselje le a férjével. Inkább én lennék felháborodva, hogy kukkol a kerítésen át.
2021. jún. 27. 13:41
23/28 anonim válasza:
"hűtse le magát, mert megfejelem"
Finom egy nő lehetsz.
Úgy tűnik, hogy elég nagy suttyó a szomszédasszonyod szomszédasszonya!
2021. jún. 27. 17:43
24/28 anonim válasza:
23, meg a kommented írója is. :)
2021. jún. 27. 17:49
25/28 anonim válasza:
Pofám leszakad, hogy még a kérdező a suttyó, miközben a szomszéd nő ment oda pampogni ok nélkül és hordta le minden r*ibnacnak. Azért álljon már meg a menet, én úgy el küldtem volna az édes anyukájába, hogy még mindig a kertben bóklászna, mert azóta se tért volna észhez. Húzzon ugasson a férjével, aki leskelődik a szomszéd után!
2021. jún. 27. 21:33
26/28 anonim válasza:
Így van!Nehogymár ne csináljon a saját kertjében az ember azt amit épp akar pfff
Minek vett akkor kertes házat?Pont a szabadság miatt legalábbis mi bár nem mindig úgy alakul ami elég bosszantó tud lenni.Én sem tudok napozni meztelen mint azt már írtam és elég gáz de majd megoldom mert nehogymár ne azt tegyem a saját telkemen amit akarok.Nevetséges
2021. jún. 27. 21:38
27/28 anonim válasza:
Nem tettél semmi rosszat, te jelenthetnéd fel őt amiért lekrváz0tt.
2021. jún. 28. 10:43
28/28 anonim válasza:
Meg van a hely ahol elvileg senki sem tud leskelődni különösen a szomszéd pasi nem mert nem szeretem ha nézegetnek,ennyi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!