Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Most tényleg nekem kéne...

Most tényleg nekem kéne bocsánatot kérnem, amiért a férje meglesett???

Figyelt kérdés
Meztelenül napoztam, majd arra lettem figyelmes, hogy a szomszédasszony ordibál a férjével. Eltelt kb. 5 perc, majd odajött a kerítésemhez a szomszédnő elhordott mindenféle mocskos r1b@ncnak és megfenyegetett, hogy ki hívja a rendőröket, ha nem öltözök fel 10 percen belül, ezután visszament a férjével veszekedni. Én ugye meg nem öltöztem fel, hanem napoztam tovább. Megint visszajött a kerítéshez háborogni, én meg mondtam neki hűtse le magát, mert megfejelem. Hápogott egy sort majd elment. Elmeséltem a barátnőmnek telefonon, aki azt mondta, hogy amit csináltam az bunkóság, meg illetlenség így napozni egy nőnek és bocsánatot kéne kérnem, mert szegény nőnek biztos rosszul esett, hogy a férje megnézett engem...
2021. jún. 27. 12:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
66%
Kamureg...
2021. jún. 27. 12:13
 2/28 anonim ***** válasza:
84%
Semmi okod bocsánatot kérni, a portádon belül lehetsz meztelen a törvény szerint is. A nő meg simán elmeháborodott. Elhiszem, hogy rosszul esik neki, hogy a férje más nőket bámul, de emiatt a férjének kell bocsánatot kérnie tőle, nem neked. Ennyi erővel kérhetnél bocsánatot minden férfi párjától aki eddig megnézett téged az utcán.
2021. jún. 27. 12:17
 3/28 anonim ***** válasza:
32%
Hát ha ez valóban igaz,akkor tényleg egy ribb@nc vagy. Ha tudod,hogy láthatnak a szomszédok,hiába vagy a saját kertedben,ugyan ne mutogasd már magad nekik.
2021. jún. 27. 12:19
 4/28 anonim ***** válasza:
26%
Nem 2es ez nagyon nem így vagy. A saját portádon belül se legyél meztelen,sőt a gyerekeid se legyenek azok,ha látnak a szomszédok,szomszédgyerekek.
2021. jún. 27. 12:20
 5/28 anonim ***** válasza:
17%
Buta volt a szomszéd asszonyod, mert ilyenkor lett volna értelme a férje elé térdelnie.
2021. jún. 27. 12:22
 6/28 anonim ***** válasza:
90%
Hát nemtudom...tegnap én is pucéran akartam napozni de láttam, hogy a szomszéd kint ül a tetőn. Aztán felöltöztem inkább
2021. jún. 27. 12:26
 7/28 anonim ***** válasza:
79%
Érdekesek az itteni népek itt a gyíkon. Egy tegnapi kérdésben szerintük mindenkinek van joga a saját teraszán bagózni, akkor is ha a többi lakó megfullad, de valaki a saját kertjében nem lehet meztelen, és ő a bunkó, ha meglesik.
2021. jún. 27. 12:30
 8/28 anonim ***** válasza:
83%
a nő nem normális hogy ilyen miatt patáliázik
2021. jún. 27. 12:30
 9/28 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell foglalkozni velük.A saját kertedben azt csinàlsz,amit akarsz.Ha csupaszon járkálsz egész nap fel-alà,ahhoz sincs köze senkinek.Máskor is hajtsd el nyugodtan melegebb éghajlatra őket.
2021. jún. 27. 12:34
 10/28 A kérdező kommentje:
Sövény van a kerítés feléig, ha kint fekszem a napozó ágyon pont nem látni oda, csak ha közvetlen a kerítés mellett állnak, amit ugye nem szoktak. Érdekes módon a szomszédnak mindig akkor van dolga a diófa tetején, mikor kimegyek a házból :D
2021. jún. 27. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!