Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Most tényleg nekem kéne...

Most tényleg nekem kéne bocsánatot kérnem, amiért a férje meglesett???

Figyelt kérdés
Meztelenül napoztam, majd arra lettem figyelmes, hogy a szomszédasszony ordibál a férjével. Eltelt kb. 5 perc, majd odajött a kerítésemhez a szomszédnő elhordott mindenféle mocskos r1b@ncnak és megfenyegetett, hogy ki hívja a rendőröket, ha nem öltözök fel 10 percen belül, ezután visszament a férjével veszekedni. Én ugye meg nem öltöztem fel, hanem napoztam tovább. Megint visszajött a kerítéshez háborogni, én meg mondtam neki hűtse le magát, mert megfejelem. Hápogott egy sort majd elment. Elmeséltem a barátnőmnek telefonon, aki azt mondta, hogy amit csináltam az bunkóság, meg illetlenség így napozni egy nőnek és bocsánatot kéne kérnem, mert szegény nőnek biztos rosszul esett, hogy a férje megnézett engem...
2021. jún. 27. 12:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%

Hát én le nem vetkőzöm a kertben olyan helyen, ahol bárki is megláthat. Max ott, ahol tudom, hogy tudok úgy feküdni, hogy az egyetlen necces szomszédnak háttal vagyok. Ez szerintem alapvető. Ha meztelen akarnék lenni, olyan kerítést építenék körbe, meg fákat, amik mellett lehet.

Ennek ellenére a szomszédasszonyod is egy idióta, mert veled nem kellett volna ordítoznia, elég a férjével, bár én azzal sem tenném, ha egyszer a hülye szomszéd meztelen, hát hadd nézze. :)

2021. jún. 27. 12:37
 12/28 anonim ***** válasza:
69%

#11 hát ezaz, miért ne nézhetné?

engem sem zavarna ha a szomszéd félistent nézné a feleségem, teljesen megérteném

2021. jún. 27. 12:39
 13/28 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem lehet ralatni, csak szandekosan, akkor ez szaud-arabiai magyar valosag ugyan, de folytasd. Mas sztori szexelni a kertben, de meg a kelet-nemet gyerek sem alltak meg a fejlodesben, hogy meztelenul strandoltak.
2021. jún. 27. 12:40
 14/28 anonim ***** válasza:
97%

7-es! Azokat mások írták. Az ilyen emberek azért írnak, hogy kötekedni tudjanak. Amivel egyetértenek, ahhoz inkább nem szólnak hozzá.

Ha úgy kellett meglesnie, az azt jelenti, hogy azért takarásban voltál, nem te vagy a hibás, a szomszéd nő a hülye, hogy veled veszekszik.

2021. jún. 27. 12:43
 15/28 anonim ***** válasza:
58%
Ez egyébként a szomszéd nőd kudarca, - amit rád próbál vetíteni, - mert egy jól működő kapcsolatban esze ágába sem jut egyik félnek sem keresgélni "egyéb elfoglaltságokat, élményeket", ha mindent megkap a kapcsolatnak mind a kettő pólusa. Férfiként írom, hogy amennyiben a nő nem tudja kellően magára vonni a figyelmet megfelelő időközönként, akkor a férfi elveszíti az érdeklődését - és ekkor kezd el keresgélni, - a férfinak szüksége van arra, hogy időközönként "fejlesztéseken" essenek át az addig rendelkezésére bocsájtott "játékszerek". Máskor, máshogy, más eszközparkkal tálalva más a hatás, - a változatosság csodákra képes, - de ehhez neki is partnernek kell, hogy legyen, nem folyhat egyoldalú mederben a célok keresése. Elsősorban pont, hogy nekünk, férfiaknak kellene leleményesnek lennünk e tekintetben, de a nők rafináltsága nélkül sem ér semmit ez a játék.
2021. jún. 27. 12:51
 16/28 anonim ***** válasza:
72%

Ha tudom, hogy átláthat a szomszéd, kifeszítek egy lepedőt vagy valamit takarásnak és csak akkor vetkőzöm meztelenre, hogy egyikőnknek se legyen kínos.

Ha észreveszem, hogy bármely családtagom hosszan bámulja a pucér szomszédot, akkor megkérem, hogy ne tegye, hogy egyikőjüknek se legyen kínos.

Amúgy szerintem is férfiak írják ki ezeket a hülye kérdéseket.

2021. jún. 27. 12:52
 17/28 anonim ***** válasza:
41%

"én meg mondtam neki hűtse le magát, mert megfejelem."

Mondjuk ha tényleg ezt szóltad be neki, akkor nő létedre elég alpári suttyó a modorod, már bocs.

2021. jún. 27. 12:59
 18/28 anonim ***** válasza:
97%
Saját portádon belül napoztál ergo nem lát az utca nem közszemérem sértés. Az meg hogy a szomszéd leskelődött és nem bírt a szemeiddel az nem a te hibád. Egyébként simán kihívhattad volna a rendőröket zaklatásért. Te csak D-vitamint gyűjtöttél a "maradj otthon" után.
2021. jún. 27. 13:08
 19/28 anonim ***** válasza:
94%

* szemeivel

Bocsánat tipo.

2021. jún. 27. 13:09
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

"elhordott mindenféle mocskos r1b@ncnak"

17-es a szomszédasszonyhoz képest ő kedves volt és diplomatikus.

2021. jún. 27. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!