Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Másnál is ilyen meleg van?

Másnál is ilyen meleg van?

Figyelt kérdés
Odaragadtam a takarómhoz reggelre, úgy kellett lehámoznom magamról. A szobám olyan volt, mint a szauna, vagy rosszabb. Szinte megfulladtam. Rücskös voltam és ragadt a bőröm az izzadtságtól. Nem káros ez a meleg?

2021. jún. 25. 14:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%

15:27

Igen én is így szoktam csinálni, roló/redőny leeresztve ablak-ajtó résnyire vagy bukóra nyitva. Így van egy kis huzat ami hűt és érezhetően jobb, mint amikor csak egy helyben áll és melegszik a benti zárt levegő.

2021. jún. 25. 16:39
 22/28 anonim ***** válasza:
85%

18-as

Köszönöm, hogy idöt szántál rá és Leírtad a tippeket.

Öszintén sajnálom azokat, akiknek nincs klimajuk ebben a brutális melegben.

2021. jún. 25. 19:06
 23/28 anonim ***** válasza:
88%
Nem mindenki engedheti meg magának, mert drága. Lehet jönni azzal, hogy tanulni kellett volna, de akkor ne menj el a boltba, mert nem szolgál ki az eladó, ne tankold meg a BMW-d, mert nem szolgál ki a benzinkutas, ne menj el a pékségbe, mert nem kapsz pék árut, stb, stb, te szerencsétlen szánalom! Egyébként meg sokaknak lenne rá pénze, de nem bírják a légkondit, például apám.
2021. jún. 25. 19:33
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Bent melegebb van persze, de kint mar 13 fok van. Napkozben 15 volt. Angliaban elek, es elgondkodom, hogy talan nem olyan szar ez az idojaras.
2021. jún. 25. 19:52
 25/28 anonim ***** válasza:

19:06

Szívesen!

Panelház legfelső emeletén lakom, - amelynek a tetejét gyakorlatilag egész nap süti a Nap, amennyiben nincsenek felhők, - tudok valamit a kérdéskörről! :D

2021. jún. 26. 17:53
 26/28 anonim ***** válasza:
34%
Itt nincs meleg, kellemes 23-24 fok (Svájc) :)
2021. jún. 27. 13:20
 27/28 anonim ***** válasza:
En ugy teszem elviselhetove a lakast (panel, 10. emelet, zaro szint), hogy este 8 utan ablakot nyitok (mindet amin van szunyoghalo), ket allo ventilatort elhelyezek a lakas ket olyan pontjaba, hogy meginduljon egy olyan legmozgas mikor kintrol szivjak be a levegot. Ehhez a fuggony tokeletes indikator, ha folyamatosan be van dolve a szoba fele fuggoleges helyzetbol, kintrol jon be a levego. Egesz ejszaka ugy hagyom a ventilatorokat legkisebb fokozaton, igy 11 ora fele mar erezni hogy huvos jon be a lakasba. Tovabba ejszakara kinyitom a szekrenyeket, hogy lehuljenek. Reggel mikor felkelek fel 6-kor felveszem oket legnagyobb fokozatra, mikor indulok munkaba kikapcs, besotetitek, szekrenyeket becsukom. 8-10 fokkal van melegebb (36-38 fok) a lakasban, ha kanikulaban nem vagyok otthon es egy napig kihagyom ezt a procedurat. Igy teljesen elviselheto, nem szokott 28 fok fole melegedni.
2021. júl. 12. 15:47
 28/28 anonim válasza:
Nálunk 23-24fok van jelenleg, klíma van de nem használjuk még. Laktunk kicsi rosszul szigetelt lakásban anno, ahol hajnali 1kor nyitott ablaknál is 31fok volt. A házunk építésénél ezért nagyon figyeltem a szigetelésre. Valamint mi is azt csináljuk mint amit mások írtak, nappal redőny le, ablak becsuk. Este 10kor minden ablakot kinyitunk, redőnyt ahol lehet teljesen felhúzzuk, ahol zavaró a fény(hálók) ott lyukacsosra és szellőztetünk reggel 7ig. Így soha sem megy 24fok fölé - persze ha ilyen marad az időjárás, előbb utóbb be kell kapcsolni a klímát..
2022. júl. 21. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!