Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meleg/Bi kérdés. Másnál is...

Meleg/Bi kérdés. Másnál is van így?

Figyelt kérdés

Fiatal, helyes, sportos srác vagyok. Nem vagyok beképzelt, de nem tartom magam átlagosnak, mert rengetegen próbálnak ismerkedni velem, főleg a 18-25 év körüli korosztály. Én amúgy 21 vagyok. Viszont szexuálisan engem inkább a 30-40 éves férfiak vonzanak.

A barátaim általában cukkolnak ezzel, hogy jól nézek ki, találhatnék bárkit, miért akarok én öregemberekkel ismerkedni. De én nem érzem úgy, hogy ez gáz lenne, mert egy 60-70 éves az már taszítana. És azért van ízlésem, tehát a férfias, jóképű pasik tetszenek, nem az elhízott kamionsofőr szerű, önmagukra igénytelen férfiak.

Ez így gáz?

2014. szept. 7. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem a 30-40 évesek messssssze nem öregemberek. Szóval a te barátaid egy kicsit... Inkább rátérnék a tárgyra, szóval velem többnyire a 30-40 évesek próbálkoztak ismerkedni, és voltak köztük olyanok, akik nagyon vonzóak, izgalmasak, érdekesek. Ennek ellenére a saját korosztályomat 20-30 preferálom, még ha itt kisebb is az előfordulási aránya azoknak, akikkel megvan a közös hang (tapasztalatom szerint). Mert valahogy nem tudok megbarátkozni a gondolattal, hogy a barátom és köztem nagyobb legyen a korkülönbség, mint a barátom és a szüleim között, akik a 40es éveik elejét tapossák. Erre nem tudok racionális magyarázatot adni, csak így van.

Viszont nem lenne gáz az sem, ha te a 60 év felettieket szeretnéd.. Mindenki maga dönti el, hogy mit érez helytelennek, és aszerint jár el. Szóval hiába kérdezed most itt mások véleményét.

2014. szept. 7. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Az a gáz hogy selejtnek születtél.
2014. szept. 7. 15:46
 3/4 anonim válasza:
nem gáz, de ezt te is megmagyarázod magadnak. akkor meg?
2014. szept. 8. 15:05
 4/4 Béla211 ***** válasza:
Nem gáz. Az a lényeg hogy akivel együtt vagy azzal jól érezd magad.Én 28 éves vagyok és 45 éves a párom. de 5 éve meg vagyunk és ez szerintem minket igazol ,hogy nem igazán a kor számít.
2014. szept. 9. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!