Meleg/Bi kérdés. Másnál is van így?
Fiatal, helyes, sportos srác vagyok. Nem vagyok beképzelt, de nem tartom magam átlagosnak, mert rengetegen próbálnak ismerkedni velem, főleg a 18-25 év körüli korosztály. Én amúgy 21 vagyok. Viszont szexuálisan engem inkább a 30-40 éves férfiak vonzanak.
A barátaim általában cukkolnak ezzel, hogy jól nézek ki, találhatnék bárkit, miért akarok én öregemberekkel ismerkedni. De én nem érzem úgy, hogy ez gáz lenne, mert egy 60-70 éves az már taszítana. És azért van ízlésem, tehát a férfias, jóképű pasik tetszenek, nem az elhízott kamionsofőr szerű, önmagukra igénytelen férfiak.
Ez így gáz?
Szerintem a 30-40 évesek messssssze nem öregemberek. Szóval a te barátaid egy kicsit... Inkább rátérnék a tárgyra, szóval velem többnyire a 30-40 évesek próbálkoztak ismerkedni, és voltak köztük olyanok, akik nagyon vonzóak, izgalmasak, érdekesek. Ennek ellenére a saját korosztályomat 20-30 preferálom, még ha itt kisebb is az előfordulási aránya azoknak, akikkel megvan a közös hang (tapasztalatom szerint). Mert valahogy nem tudok megbarátkozni a gondolattal, hogy a barátom és köztem nagyobb legyen a korkülönbség, mint a barátom és a szüleim között, akik a 40es éveik elejét tapossák. Erre nem tudok racionális magyarázatot adni, csak így van.
Viszont nem lenne gáz az sem, ha te a 60 év felettieket szeretnéd.. Mindenki maga dönti el, hogy mit érez helytelennek, és aszerint jár el. Szóval hiába kérdezed most itt mások véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!