Másnál is ilyen meleg van?
34 fok van a szobában benn. Panel. Csukott ablak és leengedett roló mellett.
Ha kinyitom az ablakot, lesz 38 fok.
Ez van.
"Akit ennyire zavar miért nem szereltet be légkondit?"
NA VAJON MIÉRT? HM? Elképzelni sem tudod miért nem?
Ezért kellett volna tanulni, vagy jó vállalkozást csinálni.
mielőtt vettem kertes házat, három szobás tégla lakásban éltem, szobánként egy egy klíma volt, lakásban még a legnagyobb melegben is kellemes 20-22 fok volt.Ha hideget akartam levittem 18-ra.
Most vettem egy kertes házat, központi klímaberendezése van, elég drága cucc volt, de totál át lett építtetve mikor megvettem, ráköltöttem annyi, amit egy kisnyugdíjas egész életében nem keresett meg.
Még a duplagarázsom is hűthető fűthető, így a 2 BMW kocsim is mindig kellemes hőmérsékletben van.
"Ezért kellett volna tanulni"
ELTE + PPKE + újra ELTE.
Elég lesz? vagy csináljak egy 4. diplomát is?
"Még a duplagarázsom is hűthető fűthető, így a 2 BMW kocsim is mindig kellemes hőmérsékletben van."
Hogyne. A zsebkendő tele lett? Elélveztél?
Nem tudom, hogy egy havi átlagfizetést ki ne gondolna jó befektetésnek egy klímára ami évtizedekre megoldja a meleg problémát. Más szűk keresztmetszetet nem tudok elképzelni, esetleg albérletben lakik valaki, de hát ott is össze lehet dobni rá.
Ugyan nem én provokáltam ki a válaszod, de ez esetben durván nem vagy képes pozicionálni magad a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!