Miért hiszik azt hogy mindenki hozzájuk fog alkalmazkodni?
A társasházban ahol élünk, két lakásban is született baba, pár hét eltéréssel.
Eddig a két anyuka nem volt jóban, csak mióta együtt voltak terhesek.
Na most kitették a közös Facebook csoportba, hogy kérik a szomszédokat hogy az altatási időkben (de.10-11 között, du. 15-16 között,este pedig 19órától) mellőzzük a zajos, hangos tevékenységeket (pl mosógép, porszívó, mosogatás, zenehallgatás, robotgép stb). Azt hittük hogy ez csak ilyen hirtelen a hormonok oka, de azóta ha bárki bármit csinál ami zajosabb már mennek is át és felszólítja az anyuka hogy nem láttad a posztot? Rendőrrel fenyegetőzik, birtokvédelemmel.
Miközben a velük szomszédos lakásokban éjjel ébren vagyunk, mert nem veszik fel a babákat, hanem visszaalvásra nevelik őket épp, néha 1-2 órán keresztül sírnak, aki 5kor kel ennek nagyon nem örül...
Amikor mi neveltük itt a gyermekeket próbáltunk nem zavarni senkit, nem mi vártuk el másoktól az alkalmazkodást, volt aki inkább elköltözött, hogy ne zavarjon.
Mit lehet tenni az ilyen anyukákkal?
Szóval az egész ház legyen csendbe mert gyereke van ?
Mi falun élünk,10 hónapos gyerekkel,naponta 15 zetor megy az úton..szóval álljak ki és szóljak mindnek h ne ebben az utcában közlekedjenek???
Tudom h a szomszédok tekintettel vannak arra h nekem itt a kicsi,pl késő este nem ordít a zene,ezért nagyon hálás vagyok,de napközben nehogy már ne csináljak a dolgukat mert nekem gyerekem van !!!
A rádió, tévé hangereje szabályozható, a gyereké nem. A mosógép akkor hangos, ha te is döntesz, bekapcsolod, a gyerek nem irányíthatóan sír.
Köszönöm, hogy mi normális társakkal lakunk együtt. Nemrég ablakot vseréltünk, két emelettel felettünk akkor volt pár hetes a baba. Felmentünk megkérdezni, mikor sétálnak, arra hívtuk az ablakost... Nem került semmibe, nem fájt normálisnak lenni.
"Felmentünk megkérdezni, mikor sétálnak, arra hívtuk az ablakost..."
De jó, hogy ti tudtatok az ablakos céggel egyeztetni, én azt sem tudtam, melyik nap lesznek hajlandók jönni, míg nem tettem panaszt, hogy a megrendelés óta már hetek teltek el és semmit nem kommunikálnak, és nem valami noname cég...
Akkor ti jó ablakost fogtatok ki, itt vidéken jó ha azt meg tudja előre mondani melyik héten jön és talán jön is.
Jönnek reggel 8ra és délután 4ig dolgoznak egy ebéd szünettel, ha így variálnánk a szakikkal, valószínűleg más munkáját is kifizettetnék velünk amitől elesnek így.
14
Ez a te egyéni preferenciád, ettől még nem vagy/leszel normális és hűdejófej. Az a normális, aki napközben éli az életét, éjszaka pedig alszik. Aki pedig kényszert érez hogy bármilyen módon formálja a közösséget a saját igényei szerint, az menjen el pszichológushoz és számoljon be róla hogy azért jött pszichoterápiára, mert azt gondolja ő szarta a spanyolviaszt ezért mindenki úgy élje az életét ahogy ő elgondolta. Gondolom a rendőr kezére is rácsapsz amiért fizikai erőszakot alkalmaz egy bűnözővel szemben, mert hat igaz hogy ez a törvény, de mégiscsak emberek vagyunk és viselkedjünk is úgy, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!