Miért van az hogy akiknek gyerekük van elvárják hogy mindenki hozzájuk alkalmazkodjon?
Mindent elvárják hogy mindenütt tekintettel legyenek rájuk.
Pl panellakás együtt élés stb
Na most mehet a lepontozás,DE!
Nekem sincs még gyerekem, de nem várom el, hogy azért, mert nekem még nincs, az, akinek van, fülét-farkát behúzva éljen. Egy gyerek igenis zajjal jár, néha problémákkal, és mondjuk egy pnelban el kell fgadni, ha valahová születik egy hasfájós baba, aki sokat sír. Én azt gondolom elég baj ez a babának, meg a szülőknek.
Nem költözhet minden gyerekes tanyára, hogy azokat a szingliket vagy párokat ne zavarják, akiknek valamiért nincs vagy nem lehet gyerekük.
Egyébként én sehol nem látom, hogy elvárnának bármit. Buszon pl az a ritka, ha valaki átadja a helyét egy gyerekes anyának vagy kismamának.
Szóval az éremnek 2 oldala van.
Jobb alsó sarokban van a lepontozó piros kéz.
ühüm...nyilatkozol egy családról,de azért általánosítasz...nem szabad.
Vannak igenis teljesen normális gyerekes családok. Az hogy neked épp ilyen a szomszédod, az nem jelenti, h mindenkit egy kalap alá kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!