Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csinálnátok ha egész nap...

Mit csinálnátok ha egész nap azt hallgatnátok, hogy a szomszéd egy kb 5 éves gyerekkel ordìt?

Figyelt kérdés

Volt, hogy normálisan átkopogtunk, hogy nem lehetne-e halkabban meg normális stílusban. Erre a férfi nekimegy a nővel együtt a páromnak. Ma már tetlegességig fajult az, hogy átment hajnalban, hogy napok óta nem lehet tőlük aludni.

Arra hivatkoznak, hogy problémás a gyerek. Azért ordít. Minket meg rohadtul nem a gyerek zavar, hanem az anyja meg az apja.

Most már ott tartunk, hogy feljelentjük őket és értesítjük a gyámügyet. Azt viszont nem akarom, hogy a gyerek valami otthonba kerüljön ahol még verik is a nagyobbak. Akkor már inkább ezek az idióták.

Részemről meg nagyon elegem van, hogy ezt hallgatom egész nap. Minden reggel 6-kor elkezdődik. Éjfélig dolgozok és erre kelek.

2021. jún. 4. 00:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem fogja elvenni a gyámügy. Apám új családja is ilyen. Problémás a gyerek, nem tud beszélni csak állati hangokon ordít, üvölt. Reggeltől estig. Félelmetes.

A szomszédaik többször jelentették őket, bíróságon is voltak, mindent kipróbáltak de semmi nem lett.

Ugyanúgy ordít a gyerek és a szomszédoknak el kell viselni.

Eladni gondolom meg ilyen család mellett nem tudják a házat, ki az a hülye aki megveszi....

Amúgy ők is verik a gyereket, van egy másik is, azt pedig kicsi korában éheztették is.

2021. jún. 7. 07:18
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként valóban marhára gáz ez az egész p.ncizás, mintha egy nő alapból gyávább vagy félősebb lenne. Ez nem a nemtől függ. Az pedig pláne értehetetlen, hogy olyan ember mondja, aki az anyázást nem tűri el, ebből pont azt vonnám le következtetésnek, hogy tiszteli a női nemet.
2021. jún. 7. 11:25
 23/24 A kérdező kommentje:

Te nem vagy észnél. Kapj már a fejedhez és egy nőt ne nevezz puncinak.

"férfiatlan férfiakat az idők kezdete óta puncinak nevezik a legtöbb nyelven, ettől még a te kedvedért sem fog eltérni az emberiség."

Arról pedig annyi, hogyha te puncinak szólítasz egy nőt, és közlöd vele, hogyha nem tetszik akkor vegyen felcsatolhatò farkat... na akkor te vagy a férfiatlan férfi. Te sem élveznéd, ha megszólításként pöcsnek neveznélek, vagy fasznak. Ha az sértő a puncizás mi?

Ez meg, hogy az Istenbe jön ide? Felfogtad, hogy nem férfiatlan férfi vagyok hanem nő?

A többi szimpla ostobaság, ha nincs senki aki igazolja hogy te agyba-főbe vered a szomszèdod akkor az már nem jogos önvèdelem. Egy ilyen fasz miatt pedig nem akarok bíróságra járni testi sértésért.

2021. jún. 7. 14:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom most milyen a helyzet, de én is hasonlóan nőttem fel. Apám ordítozott, igaz heti kb. 2x, néha vert, nem mindig. Senkinek nem jutott eszébe gyám akkoriban, 90-es évek. Jobb is. Bár érdekes családban nőttem fel, apám mindig segített. Ordítozott, néha vert, de mindig segített, támogatott, másik nap szeretett, ölelgetett, megint másik nap meg ordítozott. Én örülök, hogy így nőttem fel, lehetett volna jobb is, de nők sokkal jobban bántottak érzelmileg.
2022. jún. 26. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!