Mit csinálnátok ha egész nap azt hallgatnátok, hogy a szomszéd egy kb 5 éves gyerekkel ordìt?
Volt, hogy normálisan átkopogtunk, hogy nem lehetne-e halkabban meg normális stílusban. Erre a férfi nekimegy a nővel együtt a páromnak. Ma már tetlegességig fajult az, hogy átment hajnalban, hogy napok óta nem lehet tőlük aludni.
Arra hivatkoznak, hogy problémás a gyerek. Azért ordít. Minket meg rohadtul nem a gyerek zavar, hanem az anyja meg az apja.
Most már ott tartunk, hogy feljelentjük őket és értesítjük a gyámügyet. Azt viszont nem akarom, hogy a gyerek valami otthonba kerüljön ahol még verik is a nagyobbak. Akkor már inkább ezek az idióták.
Részemről meg nagyon elegem van, hogy ezt hallgatom egész nap. Minden reggel 6-kor elkezdődik. Éjfélig dolgozok és erre kelek.
Nem rögtön viszik el otthonba szerinrem.
Nem segítenek elotte szuloknek megtanulni, hogy banjanak vele?
Rövidúton megőrülnék szerintem...
Első menetben átmennék és megpróbálnék beszélni vele
Ha ez nem használ, akkor jöhet a hatóság (hacsak nem unja meg egy másik falszomszéd előbb, és nyomja fel)
Legyen időbélyeges felvétel! Az is segít a gyámügy felé igazolni, hogy milyen szisztematikusan üvölt a két nemzésképes, de nevelésképtelen barom a gyerekkel.
Nálam a szomszédban volt egy hiperaktív gyerek, akit a szülei igyekeztek - karatéval - lefárasztani (kevés sikerrel). A szülők nem üvöltöttek, ellenben a humanoid ivadék 22-ig velük igen. A helyzet az volt, hogy vagy szimpla költözés (én el máshova) vagy kettős költözés (én a Markó utcába, a gyerek a Kerepesi útra) lesz, úgyhogy elköltöztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!