Hallgatsz / hallgatnak szomszédaid hangosan zenét panelban?
Panelban lakok, fiatal vagyok, és néha úgy hallgatnék hangosan zenét... Tudom hogy ami már jobb hangerő volna, az már zavarná a szomszédokat...
Nektek mi erről a véleményetek? Zavarna titeket?
Amikor panelban laktam,akkor előfordult. Szinte minden családot zavart,nem csak minket.
Zenét nem kell hangosan hallgatni,rontja a hallásodat is.
Nálunk is laknak fiatalok, de nem hallgatnak hangosan zenét.
Nagyon jó panelben lakom :)
Engem kimondottan zavarna, mert én sem hallgatok hangosan, akkor ő se tegye...
Ami neki zene, az nekem zaj... (ezt a buszon olvastam)
Vannak fülhallgatók, amivel hangosan tudod hallgatni. :)
3. válaszoló:
Egyetértek veled, mondjuk engem is lehet hogy zavarna ha éppen pihennék :) Viszont fülhallgatóval meg nem az igazi :)
4. válaszoló
Jó lehet abból a szempontból, hogy tudtok zenét hallgatni, bár itt nálunk nyugisabb a ház, nem hangosak a szomszédok :)
Nem. Szerintem másokkal szemben bunkóság.
Soha nem lehet tudni, hogy alattad/fölötted/melletted nincs-e kisbaba, vagy éjjeli műszakos, netán beteg, akinek nyugalomra van szüksége.
A panelban lakásnak rengeteg előnye mellett vannak hátrányai is, ebből az az egyik, hogy tekintettel kell lenni másokra.
Persze imádok néha hangosan zenét hallgatni. De hogy a többieket ne zavarjam, vettem egy jó minőségű fejhallgatót. Dübörög benne a basszus, de kifelé alig hallatszik. És 5-10 ezer körül már egy csomó megfelelőt lehet találni. Ennyit megér a békesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!