Hallgatsz / hallgatnak szomszédaid hangosan zenét panelban?
Panelban lakok, fiatal vagyok, és néha úgy hallgatnék hangosan zenét... Tudom hogy ami már jobb hangerő volna, az már zavarná a szomszédokat...
Nektek mi erről a véleményetek? Zavarna titeket?
Több komment alapján felmerül bennem a kérdés.. :)
Van két 10 emeletes közt különbség? Elvileg ha ugyanolyan falvastagsággal készülnek, ugyanúgy kéne fogniuk a hangot is.
Bár én 4 emeletesbe lakom :)
Én gyeresírást hallgatok 3 éve non stop,mostmár örülnék egy kis hangos zenének..
És tudom,önző vagyok,meg hogy nem lehet egy gyerek száját befogni de már kikészülök idegileg teljesen,hogy a saját otthonomban 3 éve nem tudok egyetlen egy orát munka után csendben eltölteni,mert amig csecsemő volt orditott egyhuzamban,éjszaka is,most meg hisztériázik .Elegem van,kérdező gyere költözz ide:D
a felettem lakó csaj néha hangosan nyomja a mjúzikot, de mivel jóban vagyunk, így kulturált módon feltelefonálok, hogy bocsi, ez kicsit több a kelleténél. ilyenkor lejjebb veszi, és nincs gond.
ő is ugyanígy szól, ha bármi zavarja, szóval jól megférünk egymás mellet (alatt-felett) :D
a szomszédaim többsége nyugger. már előre félek, h mi lesz, ha kihalnak, mert esélyes, h partizó fiatalokat, albérlőket fogadhatok újdonsült szomszédként... :S
van a szinten egy srác, nála heti 2 házibuli van. a zenét alig hallom, pedig megy a muri, van, h 15-20 ember van nála, de a legjobban az zavar, mikor a buli után a lépcsőházban beszélik meg a fél életüket a hüle pitsa vendégei, az ajtóm meg egy híg foshalom, szóval hallgathatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!