Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hallgatsz / hallgatnak szomszé...

Hallgatsz / hallgatnak szomszédaid hangosan zenét panelban?

Figyelt kérdés

Panelban lakok, fiatal vagyok, és néha úgy hallgatnék hangosan zenét... Tudom hogy ami már jobb hangerő volna, az már zavarná a szomszédokat...

Nektek mi erről a véleményetek? Zavarna titeket?

2011. máj. 5. 18:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Panelja válogatja. Ahol én laktam, ott a szomszéd srác állandóan ordíttatta a zenét, de ezt csak akkor hallottam, ha náluk voltam. Hozzánk nem hallatszott át semmi, pedig közvetlenül a szobája mellett volna a hálószobánk.
2011. máj. 5. 20:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Az én szomszédom csak tévét néz, de hangosan és mindíg más csatornát, mint én (épp most is), úgyhogy kétféle műsort hallgatok egyszerre. Előző lakásomban semmit nem hallottam át a szomszédoktól, úgyhogy ez kellemetlen meglepetés volt nekem.
2011. máj. 5. 20:44
 13/18 A kérdező kommentje:

Több komment alapján felmerül bennem a kérdés.. :)

Van két 10 emeletes közt különbség? Elvileg ha ugyanolyan falvastagsággal készülnek, ugyanúgy kéne fogniuk a hangot is.

Bár én 4 emeletesbe lakom :)

2011. máj. 5. 20:49
 14/18 gfero ***** válasza:
igen zavarna ha panelben laknák mert lehet hogy nem azt a zenét szeretném hallgatni amit te vagy ép fáradt vagyok és aludni szeretnék.
2011. máj. 5. 21:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Én írtam a tévézős szomszédot. Igen, van különbség, ugyanis én csak egy lépcsőházzal költöztem arrébb.. Most is parallel hallhatok két műsort.
2011. máj. 5. 21:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Én gyeresírást hallgatok 3 éve non stop,mostmár örülnék egy kis hangos zenének..

És tudom,önző vagyok,meg hogy nem lehet egy gyerek száját befogni de már kikészülök idegileg teljesen,hogy a saját otthonomban 3 éve nem tudok egyetlen egy orát munka után csendben eltölteni,mert amig csecsemő volt orditott egyhuzamban,éjszaka is,most meg hisztériázik .Elegem van,kérdező gyere költözz ide:D

2011. máj. 5. 23:03
 17/18 anonim ***** válasza:

a felettem lakó csaj néha hangosan nyomja a mjúzikot, de mivel jóban vagyunk, így kulturált módon feltelefonálok, hogy bocsi, ez kicsit több a kelleténél. ilyenkor lejjebb veszi, és nincs gond.

ő is ugyanígy szól, ha bármi zavarja, szóval jól megférünk egymás mellet (alatt-felett) :D

a szomszédaim többsége nyugger. már előre félek, h mi lesz, ha kihalnak, mert esélyes, h partizó fiatalokat, albérlőket fogadhatok újdonsült szomszédként... :S

van a szinten egy srác, nála heti 2 házibuli van. a zenét alig hallom, pedig megy a muri, van, h 15-20 ember van nála, de a legjobban az zavar, mikor a buli után a lépcsőházban beszélik meg a fél életüket a hüle pitsa vendégei, az ajtóm meg egy híg foshalom, szóval hallgathatom...

2011. máj. 6. 21:41
 18/18 anonim válasza:
Én szoktam hallgatni hangosan , lesz**om a szomszédokat , nem azért élek , hogy ők jól érezzék magukat , hanem hogy én. Akinek meg nem tetszik az bekaphatja , hallgassanak ők is , engem nem zavar érdekes módon..
2012. aug. 23. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!