Hány éves korotokban költöztetek el a szülőktől?
Figyelt kérdés
És hogyan? Béreltetek lakást vagy szobát?
És mennyivel volt jobb elkezdeni egyedül az önálló életet?
2021. jún. 3. 11:51
11/18 anonim válasza:
26 évesen, kaptam lakást a szüleimtől.
12/18 anonim válasza:
19 evesen, sajat lakast vettunk az egyetemi varosomban. nagyon orultem hogy onalloan elhetek
13/18 anonim válasza:
18 évesen. Az USA -ban vettek fel egyetemre, így kollégiumba kerültem, majd később lakást béreltem.
14/18 Sunshinedoll válasza:
15 évesen lettem kolis, de ugye technikailag még mindig otthon éltem, minden hétvégén hazajártam, otthon mostam a ruháimat, stb. Aztán ahogy elkezdtem az egyetemet, szobát béreltem.
15/18 anonim válasza:
18 évesen egyetem miatt albérletbe több emberrel.
16/18 anonim válasza:
26 évesen, saját lakás (félig örökölt, a másik felét kifizettem). Már nagyon elegem volt abból, hogy otthon lakom, de albérletbe nem akartam menni úgy, hogy belátható időn belül tudtam volna sajátba különköltözni.
17/18 Senior Séf válasza:
16 se voltam, maikor meghalt faterom, anyám meg lelépett egy orvos barátjával. Szóval nem kellett elköltöznöm, de akkortól vagyok önálló és önellátó.
18/18 anonim válasza:
23 éves vagyok, egyelőre még itthon lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!