Hány éves korotokban költöztetek külön?
Figyelt kérdés
Kicsit tesze-tosza vagyok unom az életet nem nagyon vannak már barátaim. Ha elköltöznék változna az életem?2011. jan. 9. 19:34
1/7 anonim válasza:
Nekem perpillanat a különköltözés a legfőbb célom (30 vagyok). De még nem gyűlt össze egy lakásra való... Minden sokkal jobb lenne saját lakással... Albérletbe sem vágtam még bele, mert akkor amiatt nem tudnék spórolni. Tökre unom már, de ez van sajnos, még tűrnöm kell.
2/7 anonim válasza:
Én konkrétan 18 voltam, elkerültem vidékről budapestre kollégiumba, egyetemre tanulni, aztán itt ragadtam. Úgy érzem jobb lett a zéletem, de nem a különköltözés miatt, egyszerűen csak én változtam meg :|
4/7 anonim válasza:
Én 27 éves vagyok, és még nem tudtam elköltözni. Most arra gyúrok, hogy sikerüljön.
5/7 anonim válasza:
19 leszek, nyáron, a középsuli után költöztem fel Pestre albérletbe, most halasztok egy évet, és bulizok, élvezem a nagyvárost :D
6/7 anonim válasza:
Szerintem minél előbb teszed, kérdező, annál jobb!
És igen, biztos vagyok benne hogy változni fogsz! A kulcs, hogy messze költözz, ne legyen mód napi találkozásokra.
Ja és ne kövesd az előttem szóló példáját, ne bulizni költözzé külön :) Csak akkor, ha már a saját jövedelmedből is megoldhatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!