Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire lehet zavaró a...

Mennyire lehet zavaró a szomszédoknak, amit csinálok?

Figyelt kérdés

Alapvetően csendben vagyok a lakásban, gyakorlatilag majdnemhogy semmilyen zajjal nem járok, viszont néha zenehallgatás közben (talán havonta egyszer) egy kicsit nagyon megtekerem a hangerőt.

2 millió forintos a hi-fi rendszerem, ami van, és egyszerűen öröm rajta egy kicsit feltekerni a hangerőt, de 2 percnél többet soha nem volt hangosabb. Viszont csak akkor tekerem meg a hangerőt, ha olyan ember jön hozzám, aki még nem látta, hallotta, és szeretném neki hangosabban megmutatni, mert úgy nagyobb élmény. Talán 2 havonta egyszer fordul elő ez a 2 perc, akkor is napközben.

Egyébként máskor olyan halkan hallgatom, hogy biztos, hogy nem hallatszódik az át.

2021. jún. 3. 10:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
2millás hangrendszer egy 200millás családi házba való. Miért nem ott tekergeted? Mert ha felbőg a zene, az rohadt zavaró.
2021. jún. 3. 12:35
 12/15 A kérdező kommentje:
Nyugodj meg, pár év múlva már ott fogom tekergetni.
2021. jún. 3. 12:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha ismerlek, illetve az elso alkalom utani hosszas csendbol rajottem, nem az az allat szomszed vagy, akkor nem zavar, elnezem. Mar egy ritka hazibulit vagy alkalmi orakig tarto bogetest egyaltalan nem toleralnek. De ha latszik, jaa, ez most azert, akkor jol van. Furni is szoktak.
2021. jún. 3. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:
87%
Kb. 12 éves koromtól rejtély nekem, hogy valakinek miért öröm, ha a buszon fülhallgató nélkül hallgatja a zenét, vagy akár otthon, mert csutkára fel lehet tekerni minőségi fejhallgatókkal... valami fétis lehet, nem tudom.
2021. jún. 3. 15:02
 15/15 anonim ***** válasza:
88%

Egyébként igen, vagy fétis, vagy sima feltűnési viszketegség szerintem is....

2021. jún. 4. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!