Tényleg gyerekes vagyok emiatt? 16L
Figyelt kérdés
Az osztállyal voltunk kirándulni, és menni akartam játszótérre, mert ott volt a közelben. Erre leszóltak hogy: "jaaj már nem 12 éves vagy!!"2021. máj. 22. 18:18
1/12 anonim 

válasza:

Szerintem tok nagy buli felnottkent beszabadulni oda xDD. Legkozelebb szerezz egy 6-7evest alibinak ;)
2/12 anonim 

válasza:

Én 25-26 évesen is mentem játszótérre:D
3/12 anonim 

válasza:

Magyarországon a gyermek játszótereket 12 éves korig szabadna használni
4/12 anonim 

válasza:

Semmi gáz nincs benne, simán ellehet ott szórakozni. Azokat a tiniket zavarja akik kényszeres felnőttesek akarnak lenni.
6/12 anonim 

válasza:

3-as, vannak olyan játszóterek, amik nem körbekeritett, meg szabályokkal teli játszóterek. Panelrengetegekben elbujva:D
7/12 anonim 

válasza:

Én is szeretem a játszótereket, annál csak a kalandpark a jobb :D (16/l szintén).
8/12 anonim 

válasza:

6-os, pont ilyenben lakok. Kb. 16 éves koromig leültünk a hintára páran és beszélgettünk órákat, kutyát nem érdekelte. Nyilván nem akkor mikor tele volt gyerekkel. Meg mi az, hogy szabályokkal teli? Kihívják a rendőrt vagy mi?:D Ez marhaság.
Egyszer odajött hozzánk egy faszi, hogy menjünk el mert idősek vagyunk, kiröhögtük és elballagott. Ameddig nem okozunk kárt, nem hangoskodunk, nekünk is jogunk van békésen elleni.
Bár már 20+ évesen nyilván nem járunk oda mert felnőtt emberként tényleg nagyon fura lenne. De 15-16 évesen nem rossz hely beszélgetni.
9/12 anonim 

válasza:

8-as, mi még középsuli végéig játszótereztünk, néha ott iszogattunk is, de azután már nem. Igy 30 évesen, már el se tudnám képzelni, hogy kimegyek játszótérre bandázni:D
10/12 anonim 

válasza:

Mi focizni jártunk ki fél napokat a játszótér kosárpalánkos részére, még középsuli végén nyáron. Megfértünk ott a kisebbekkel, engedtük is nekik, hogy beszálljanak. Semmi gáz nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!