Mi a kedvenc "kellemetlen szomszéd" sztorid, aminek elszenvedője voltál? Hogyan sikerült az eseteet rendezni?
"A fiát gyakran kiküldte hozzánk, hogy ellenőrizze a munkát 🤣😂😂
Mint valami fegyencőr, érted?
Jó hogy határidőt nem adott hozzá b+."
😂😂😂
Nekem is van hasonló szomszédom, csak annyi a különbség, hogy ő nyugdíjas, folyton itthon van és azt lesi, hogy mit csinálunk, meg irányítani, parancsolgatni akar. Mint egy munkásőr, vagy nem tudom mi 🤣 Volt, hogy egy ismerősőmmel vakoltuk a teraszt, pont leültünk kajálni, erre átjön, hogy mi miért nem dolgozunk 🤣 Én meg mondtam neki, hogy a saját családját ellenőrizgesse, ne minket! Még abba is folyton beleszól, hogy mit hova ültessünk a kertünkbe, meg hogy hogyan újítsuk fel a házunkat! Legutoljára abba szólt bele, hogy minek akarjuk felújítani a kerítésünket, jó állapotban van az! Mintha az övé lenne a ház meg a kert, komolyan! Meg az a szokása, hogy ha valamit csinálunk a kertben, kiáll a kertkapuba, vagy átjön a mi kertünkbe és karbatett kézzel bámulja a munkálatokat (és sokszor bele is szól). Volt, hogy vagy negyed óráig azt nézte meredten, hogy hogyan nyírom a füvet 🤣 Ja, és ennek a lánya a másik szomszédunk, az meg a másik fele! Szóval, remekül elvagyunk 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!