Fűnyírás téma. Ki-hogyan milyen érvvel kommunikálná le, hogy komolyan vegye a szomszéd a kérésünket?
Nyugdíjas szomszédaink rendre szombat délelőtt vagy délután vágnak füvet. Konyha-étkező ablakunk felőlük van, becsukva is majd szétmegy a fejünk amikor örülhetnénk annak ha végre nyugodtan tudnánk itthon pihenni.
Arra szeretnénk kérni őket, hogy hétfőtől - péntekig legyenek szívesek füvet vágni, amikor a többség dolgozni van és nem otthon pihen..
(Párom általában egyszer egy héten hétköznap munka után vágja a mi füvünket 15-17-ig)
Csak kiköltözött a kedves városi a faluba?
Fűnyírás, fúrás, kerti munka. Mindenki akkor oldja meg, mikor ráér.
Ha hétfőtől péntekig nyirna akkor meg az lenne a baj, hogy te 16:00-tól pihenni akarsz..
Ha nem tetszik a falusi szokás, hogy vidéki ember hétvégén dolgozik kint, akkor nem neked való a környék és az életmód, költözz vissza a panelba.
Bamög ha nekem ilyet mondanál mikor vágjak fűvet az tuti, hpgy egész hétvégén fűvet vágnék,reggel 8-este 6-ig.
Ha megunnám elővenném a stillfűrészt, de a nagyobbikat, amikkel fákat szoktam kivágni, és elkezdeném szerelni, beállítani, ami azzal jár, percenként beállítom, és túráztatom.
Szerintem te vidéken ilyet ne szóljál a szomszédnak, mert utána pokollá teszi az életed.
ha én lennék a szomszédod,már szedhetnéd a xanaxot,.
Üdv
Ha nekem mondaná meg a szomszéd, hogy mikor nyírjam a füvet, akkor minimum mérges lennék. Gondolkodnék, hogy legközelebb mibe akar majd beleszólni? Hogy mikor mossak, mert hangos mosógép? Hogy mikor vágjak fát, mert hangos a fejsze? Hogy mikor sepregessek kint a kertben?
Aztán te lehet kompromisszumképesebb szomszédokat fogtál ki.
ui. Egyébként ha nálunk nyír füvet a szomszéd, az alig hallatszik, pedig 40 éves közepes állapotú ablakok vannak. Szóval nem igazán értem a problémátokat.
Tipikus kiköltözött panelproli.
De majd visszasírja ezt, ha véletlenül történik valami a nyugdíjas szomszéddal és eladás után beköltözik a helyére egy 8 gyerekes roma család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!