Miért ugranak az emberek rögtön a másik torkának? Vagy megérdemeltem, amit kaptam?
Érzékeltem már párszor, hogy az emberek többsége nem képes kulturáltan beszélni, de a mai napig nem tulajdonítottam ennek olyan nagy jelentőséget, mert elkerültek ezek a szituációk, minap viszont velem is megtörtént a dolog. A sztori annyi, hogy éjszakáig tanultam, és aztán szerettem volna főzni magamnak egy teát. Viszont béna voltam, szétszórtam a cukrot, úgyhogy felporszívóztam. Öt perc volt az egész, bár igaz éjfél után voltam már jócskán. Erre ma reggel a szomszédom kiragasztott az ajtómra egy cetlit, hogy ha ez mégegyszer előfordul, akkor feljelent, és ha nem vagyok képes betartani a házirendet, szólni fog a közösképviselőnek, és jobb lenne, ha kiköltöznék, mert ez a viselkedés falura való, nem a panellakásba.
Értem én, hogy zavartam, de ezt miért ilyen hangnemben kell közölni, mintha egy neveletlen óvodás lennék? Miért nem lehet face-to-face, felnőtt módjára, normális hangnemben megoldani a problémáinkat? Vagy csak túlreagálom? Vagy megérdemeltem? Kb. már TV-t kapcsolni se merek, nehogy feljelentsenek éjszakai tv nézésért.
Uramisten. Komolyan ennyi fogyatékos van a világon?
A macskákat imádom, nekem is van egy szobacila.
de mi a p.csáért nem fogod meg azt a k.rva seprűt, húzod össze a nagyját, aztán takarítasz normális időben??? egyesre szavazok, én is megrugdosnálak (vagy lenyomnám a porszívót a torkodon, attól függ milyen jól aludtam amíg fel nem vertél...)
az ilyen debil emberektől úgy felmegy a vérnyomásom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!