Mit gondoltok azokról az emberekről akik rögtön ilyen elmélkedős beszélgetést kezdenek?
Figyelt kérdés
Például ha csak 5-6 perce beszélgetek, és valami ''nehezebb,, témát hozz fel.2020. dec. 17. 14:10
1/9 anonim válasza:
Számomra kiábrándító,idegesítő
Még nem is ismerjük egymást de már osztja az eszet
2/9 anonim válasza:
Attól függ. Ha egymásra vagyunk hangolódva és érdekes, tartalmas, akkor örülök neki. Ha nem, akkor nem.
3/9 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi gond.
4/9 anonim válasza:
Szívesen beszélek ilyennel, mint azokkal, akik csak soft talolni tudnak.
6/9 anonim válasza:
Nekem szinte csak negatív tapasztalatom van az ilyesmivel.
Általában azok kezdik ezt, akik valamilyen szélsőséges gondolkodásmódot képviselnek, vagy folyamatosan rosszkedvűek, vagy csak szimplán a kutya nem kíváncsi rájuk mert fárasztóak.
Akinek van minimális érzelmi intelligenciája az nem fogja rögtön lerohanni a másik felet "nehéz" témával.
7/9 anonim válasza:
6:
Nekem ellenkező a tapasztalatom, a folyamatosan rosszkedvűekre inkább pont hogy az jellemző, hogy magukról kezdenek beszélni, és nem valami mélyebb témáról, a szélsőséges gondolkodásmód meg ritkán mély.
8/9 anonim válasza:
Szívem szerint én is ilyen lennék, szóval örülök, ha valaki ilyen.
9/9 anonim válasza:
Mit tekintesz elmélkedős beszélgetésnek? Ha találkozol egy számodra korábban ismeretlen személlyel, és az felhoz egy olyan témát, ami neked túl komoly? Hát attól függ: ha nekem is van róla véleményem, akkor vitába bocsátkozom vele. Ha azt érzem már túl sok, akkor próbálom másra terelni a szót. Egyébként én mindig szívesen hallgatom a nálamnál sokkal tapasztaltabb, nagy tudású embereket. Az csak a plusz az egészben, ha ezt úgy tudja előadni, hogy számomra is izgalmas legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!