Húszonévesek Ti hol laktok ès hogyan sikerült azt elérnetek?
Én most fogok diplomàzni 25 évesen,de egy panelt bérelek a lakótàrsammal.
Nagy élet!
Jobbra nem is szàmíthatok ilyen ingatlanàrak mellett,csak akkor ha örökölök.
Titeket nem hangol le ez az egész lakhatàsi kérdès?
22 éves egyetemista vagyok. Ha jelenléti oktatás lenne, akkor kollégiumban laknék, de nem az van, így a saját lakásunkban élek most anyummal.
Egy utcával arrébb van egy másik lakásunk, ami eredetileg a nagyszüleimé volt. Nagypapám 10+ éve meghalt, nagyim 2 éve baleset és mentális állapota miatt idősek otthonában lakik (nagyon jó otthon, kb. olyan mint egy szálloda).
Régen nem szerettem azt a lakást, de 0,5-1 éve megláttam benne, hogy át lehetne olyanná alakítani, hogy tökéletes lakás legyen belőle. Folyamatosan tervezgetem, hogy kellene majd átalakítani. Plusz már néhány bútort is vettem bele, mert elsősorban a használt bútorok tetszenek felújítva. A lakásfelújításban is anyum fog segíteni.
Környezetemben azt látom, hogy csak úgy van valakinek saját lakása 20-30as korosztályban, ha a szülei vették neki. Volt, akit úgy támogatott a szülője, hogy a 2 gyerek bevállalásos CSOK mellé adott csak kipótlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!