Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Húszonévesek Ti hol laktok ès...

Húszonévesek Ti hol laktok ès hogyan sikerült azt elérnetek?

Figyelt kérdés

Én most fogok diplomàzni 25 évesen,de egy panelt bérelek a lakótàrsammal.

Nagy élet!

Jobbra nem is szàmíthatok ilyen ingatlanàrak mellett,csak akkor ha örökölök.

Titeket nem hangol le ez az egész lakhatàsi kérdès?

2021. máj. 12. 13:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

22 éves egyetemista vagyok. Ha jelenléti oktatás lenne, akkor kollégiumban laknék, de nem az van, így a saját lakásunkban élek most anyummal.

Egy utcával arrébb van egy másik lakásunk, ami eredetileg a nagyszüleimé volt. Nagypapám 10+ éve meghalt, nagyim 2 éve baleset és mentális állapota miatt idősek otthonában lakik (nagyon jó otthon, kb. olyan mint egy szálloda).

Régen nem szerettem azt a lakást, de 0,5-1 éve megláttam benne, hogy át lehetne olyanná alakítani, hogy tökéletes lakás legyen belőle. Folyamatosan tervezgetem, hogy kellene majd átalakítani. Plusz már néhány bútort is vettem bele, mert elsősorban a használt bútorok tetszenek felújítva. A lakásfelújításban is anyum fog segíteni.

Környezetemben azt látom, hogy csak úgy van valakinek saját lakása 20-30as korosztályban, ha a szülei vették neki. Volt, akit úgy támogatott a szülője, hogy a 2 gyerek bevállalásos CSOK mellé adott csak kipótlást.

2021. máj. 17. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!