Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi lehet az az orrfacsaró...

Mi lehet az az orrfacsaró bűz, ami a lépcsőházban kering?

Figyelt kérdés

A szag leginkább egy légmentes szobában keringő töményédes parfüm és dezodor elegyére hasonlít. Hányingerkeltő, és az a baj, hogy beszivárog a lakásomba, ami pici, így mindent átjár. A szintemen átkopogtam a szomszédhoz és elvileg ő is szokta érezni, viszont láncdohányos és nem zavarja. A másik szomszédnak nem tűnt fel semmi.

Mindenre gondoltam, eleinte azt hittem valaki süteményeket süt, vagy hogy valaki erős illőolajjal és füstölővel szagosítja a lakását.

Az előszobám konkrétan olyan, mint egy telefüstölt indiai étterem.

Fura, mert néha napi 1-2x érezni, utána egész nap, de van hogy napokat sem. Ezért teljesen kiszámíthatatlan, viszont rendkívül zavar. Megpróbáltam megkeresni a forrását, de az a baj, hogy néha a földszinten is érezni, néha pedig a legfelső emeleten is.

Ti mire tippelnétek, mi lehet ez? És mi a megoldás?

2021. ápr. 12. 22:30
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Én is xD
2021. ápr. 13. 11:42
 42/53 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2021. ápr. 13. 12:37
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne füstölőzhetne hajnal 3- kor, lehet pont akkor végzi a mágiát :D

Amúgy is sokan élnek éjszakai életet. Van aki ilyekor süt, mos, szoktam tapasztani ilyeneket.

2021. ápr. 13. 16:08
 44/53 anonim ***** válasza:
Na mi lett? :D
2021. ápr. 13. 19:37
 45/53 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem a te orroddal van baj!
2021. ápr. 13. 23:01
 46/53 anonim ***** válasza:

Na lett valami?

Sajnos tenyleg van olyan, hogy valaki nem hogy napokig, hetekig, de akar evekig fekszik holtan a lakasaban, es tenyleg csak a szagrol jonnek ra egyesek. De sokszor meg arrol sem.

Olvastam, hogy asszem Zagrabban tortent olyan, hogy TV-zes kozben egy oreg no meghalt a fotelben, a szomszedok azt hittek, elkoltozott, es majdnem 40 evig volt igy....

Remelem tenyleg csak valaki parfumozik/fustolog a lakasban :(

2021. ápr. 14. 22:23
 47/53 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a sok érdeklődést, valaki hasist szívhat. Az én emeletemen érezni, más nem nagyon kerülhet szóba. Fűszeres édeskés szaga van. A közös képviselot nem lehet elérni, de talán megvan a forrása, hogy melyik lakó lehet...

ilyenkor rendőrt is lehet hívni?

2021. ápr. 14. 22:35
 48/53 anonim ***** válasza:
A TV is ment 40 évig? XD
2021. ápr. 14. 22:35
 49/53 A kérdező kommentje:
Esetleg valami extrém füstölő!
2021. ápr. 14. 22:38
 50/53 A kérdező kommentje:
Nem, semmiképp sem hullaszag, hanem kifejezetten fű/hasis szaga van.
2021. ápr. 14. 22:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!