Mi lehet az az orrfacsaró bűz, ami a lépcsőházban kering?
A szag leginkább egy légmentes szobában keringő töményédes parfüm és dezodor elegyére hasonlít. Hányingerkeltő, és az a baj, hogy beszivárog a lakásomba, ami pici, így mindent átjár. A szintemen átkopogtam a szomszédhoz és elvileg ő is szokta érezni, viszont láncdohányos és nem zavarja. A másik szomszédnak nem tűnt fel semmi.
Mindenre gondoltam, eleinte azt hittem valaki süteményeket süt, vagy hogy valaki erős illőolajjal és füstölővel szagosítja a lakását.
Az előszobám konkrétan olyan, mint egy telefüstölt indiai étterem.
Fura, mert néha napi 1-2x érezni, utána egész nap, de van hogy napokat sem. Ezért teljesen kiszámíthatatlan, viszont rendkívül zavar. Megpróbáltam megkeresni a forrását, de az a baj, hogy néha a földszinten is érezni, néha pedig a legfelső emeleten is.
Ti mire tippelnétek, mi lehet ez? És mi a megoldás?
Miért ne füstölőzhetne hajnal 3- kor, lehet pont akkor végzi a mágiát :D
Amúgy is sokan élnek éjszakai életet. Van aki ilyekor süt, mos, szoktam tapasztani ilyeneket.
Na lett valami?
Sajnos tenyleg van olyan, hogy valaki nem hogy napokig, hetekig, de akar evekig fekszik holtan a lakasaban, es tenyleg csak a szagrol jonnek ra egyesek. De sokszor meg arrol sem.
Olvastam, hogy asszem Zagrabban tortent olyan, hogy TV-zes kozben egy oreg no meghalt a fotelben, a szomszedok azt hittek, elkoltozott, es majdnem 40 evig volt igy....
Remelem tenyleg csak valaki parfumozik/fustolog a lakasban :(
Sziasztok! Köszi a sok érdeklődést, valaki hasist szívhat. Az én emeletemen érezni, más nem nagyon kerülhet szóba. Fűszeres édeskés szaga van. A közös képviselot nem lehet elérni, de talán megvan a forrása, hogy melyik lakó lehet...
ilyenkor rendőrt is lehet hívni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!