Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi lehet az az orrfacsaró...

Mi lehet az az orrfacsaró bűz, ami a lépcsőházban kering?

Figyelt kérdés

A szag leginkább egy légmentes szobában keringő töményédes parfüm és dezodor elegyére hasonlít. Hányingerkeltő, és az a baj, hogy beszivárog a lakásomba, ami pici, így mindent átjár. A szintemen átkopogtam a szomszédhoz és elvileg ő is szokta érezni, viszont láncdohányos és nem zavarja. A másik szomszédnak nem tűnt fel semmi.

Mindenre gondoltam, eleinte azt hittem valaki süteményeket süt, vagy hogy valaki erős illőolajjal és füstölővel szagosítja a lakását.

Az előszobám konkrétan olyan, mint egy telefüstölt indiai étterem.

Fura, mert néha napi 1-2x érezni, utána egész nap, de van hogy napokat sem. Ezért teljesen kiszámíthatatlan, viszont rendkívül zavar. Megpróbáltam megkeresni a forrását, de az a baj, hogy néha a földszinten is érezni, néha pedig a legfelső emeleten is.

Ti mire tippelnétek, mi lehet ez? És mi a megoldás?

2021. ápr. 12. 22:30
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Remek... és ilyenkor kit értesítsek? Nem fognak bolondnak nézni, ha bedobok egy ilyet, hogy hullaszagot érzek? :D
2021. ápr. 12. 23:14
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom először meg kell tudni hogy pontosan mi okozza a szagot és ha holttestet találtok, akkor a rendörséget értesíteni kell
2021. ápr. 12. 23:16
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is eszembe jutott a bomló tetem, de azt azért nehezen lehetne összetéveszteni egy sütivel vagy egy parfümmel.

Amúgy soha nem értettem hogy miért mondják hogy édeskés a hullaszag, én egyszerűen valami kibírhatatlan rothadásnak érzem, semmi édes jegyet nem fedeztem fel benne.

Olyan bahiaszagot érzel? Abból gondolom, hogy füstölőt is említettél. Ha valaki füstölőzni szokott otthon, az simán van olyan erős hogy érzik a szomszédok is. És nagyon kellemetlen, tömény tud lenni. Ez azt is megmagyarázná hogy miért nem érzed nonstop. Csak amikor éppen égeti.

2021. ápr. 12. 23:16
 24/53 A kérdező kommentje:
Igen, a füstölőre én is gondoltam, de ki gyújtaná meg a füstölőt hajnali 3-kor? Legutóbb akkor keltem fel, h kimenjek mosdóba és érezni lehetett.
2021. ápr. 12. 23:20
 25/53 anonim ***** válasza:
51%
Akkor lehet valami szellem
2021. ápr. 12. 23:22
 26/53 A kérdező kommentje:
Ja, csak itt a szomszédok lehet ignorálni fognak. Átkopogtam az egyikhez, és fogalma sem volt az egészről, nem nagyon érdekelte, hogy mit beszélek, ő nem érez semmi és bezárta az ajtót. Pedig ha nálam kopogna be vki ilyennel, akkor az első lenne, hogy segítenék kideríteni.
2021. ápr. 12. 23:22
 27/53 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a falban van valami döglött állat, ami bomlani kezdett
2021. ápr. 12. 23:24
 28/53 A kérdező kommentje:
Szerintem felhívom a közös képviselőt, hogy segítsen kideríteni, mert most eléggé rám hoztátok a frászt a bomló tetemmel :D
2021. ápr. 12. 23:28
 29/53 A kérdező kommentje:
Ám a pandémia idején nem is csodálkoznék, ha valaki egyedülélő idős néni/bácsi meghalt volna covid miatt és senki nem vette szegényt észre. :(
2021. ápr. 12. 23:29
 30/53 anonim ***** válasza:
100%
Olyan is előfordulhat :/
2021. ápr. 12. 23:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!