Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi lehet az az orrfacsaró...

Mi lehet az az orrfacsaró bűz, ami a lépcsőházban kering?

Figyelt kérdés

A szag leginkább egy légmentes szobában keringő töményédes parfüm és dezodor elegyére hasonlít. Hányingerkeltő, és az a baj, hogy beszivárog a lakásomba, ami pici, így mindent átjár. A szintemen átkopogtam a szomszédhoz és elvileg ő is szokta érezni, viszont láncdohányos és nem zavarja. A másik szomszédnak nem tűnt fel semmi.

Mindenre gondoltam, eleinte azt hittem valaki süteményeket süt, vagy hogy valaki erős illőolajjal és füstölővel szagosítja a lakását.

Az előszobám konkrétan olyan, mint egy telefüstölt indiai étterem.

Fura, mert néha napi 1-2x érezni, utána egész nap, de van hogy napokat sem. Ezért teljesen kiszámíthatatlan, viszont rendkívül zavar. Megpróbáltam megkeresni a forrását, de az a baj, hogy néha a földszinten is érezni, néha pedig a legfelső emeleten is.

Ti mire tippelnétek, mi lehet ez? És mi a megoldás?

2021. ápr. 12. 22:30
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
*légmozgás
2021. ápr. 12. 22:52
 12/53 A kérdező kommentje:
Az ajtómon lévő nyílások betömése segíthet vagy felesleges mert úgyis átszivárogna?
2021. ápr. 12. 22:59
 13/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, de nem vagyok szerelő :)
2021. ápr. 12. 23:00
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Biztos le fogtok pontozni, de átfutott az agyamon, hogy nem lehet-e egy bomló holttest valamelyik lakásból? Ne adja Isten, hogy így legyen, de elvileg annak van hasonlóan édeskés, kibírhatatlan szaga...
2021. ápr. 12. 23:06
 15/53 A kérdező kommentje:
Sajna nekem is átfutott az agyamon, hogy valami döglött állat. De ha bomló tetem lenne, akkor egész nap érezni lehetne, nem?
2021. ápr. 12. 23:08
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is eszembejutott ez mert sok ilyet hallani a hírekben.
 17/53 anonim ***** válasza:
100%

"De ha bomló tetem lenne, akkor egész nap érezni lehetne, nem?"

A légmozgás miatt nem

18/53 anonim ***** válasza:
100%
Így van, a légmozgástól függ minden.
2021. ápr. 12. 23:10
 19/53 anonim válasza:
100%
Nekem a leírásról a bomló tetem szaga jutott eszembe, ami valószínűleg a szellőzőrendszer miatt bukkan fel különböző helyeken.
2021. ápr. 12. 23:11
 20/53 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy a többi szomszédot hogy hogy nem zavarja? Mondjuk ez egy pici lakás, rosszul szigetelt ajtóval, és az a baj, hogy a kajaszagtól kezdve minden beáramlik, de az nem zavar. Meg úgy általában sem zavarnak a szagok, viszont ez tényleg orrfacsaró még egy sima lépcsőházszagnak is.

A többi szomszédnak gondolom nem 25 nm-s lakásuk van, hanem 2-3 szobás... a távolabbi helységekben nyilván nem érezni.

2021. ápr. 12. 23:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!