Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi lehet az az orrfacsaró...

Mi lehet az az orrfacsaró bűz, ami a lépcsőházban kering?

Figyelt kérdés

A szag leginkább egy légmentes szobában keringő töményédes parfüm és dezodor elegyére hasonlít. Hányingerkeltő, és az a baj, hogy beszivárog a lakásomba, ami pici, így mindent átjár. A szintemen átkopogtam a szomszédhoz és elvileg ő is szokta érezni, viszont láncdohányos és nem zavarja. A másik szomszédnak nem tűnt fel semmi.

Mindenre gondoltam, eleinte azt hittem valaki süteményeket süt, vagy hogy valaki erős illőolajjal és füstölővel szagosítja a lakását.

Az előszobám konkrétan olyan, mint egy telefüstölt indiai étterem.

Fura, mert néha napi 1-2x érezni, utána egész nap, de van hogy napokat sem. Ezért teljesen kiszámíthatatlan, viszont rendkívül zavar. Megpróbáltam megkeresni a forrását, de az a baj, hogy néha a földszinten is érezni, néha pedig a legfelső emeleten is.

Ti mire tippelnétek, mi lehet ez? És mi a megoldás?

2021. ápr. 12. 22:30
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
47%
De nem értem hogy nem lehet észrevenni, ha valaki évekig nem mozdul ki a házából és nem gyanakodnak
2021. ápr. 12. 23:37
 32/53 A kérdező kommentje:
Azt gondolhatják, hogy üresen áll a lakás, elköltözött az illető. Mellettem pont ez van, aztán lehet mégsem :D :D
2021. ápr. 12. 23:44
 33/53 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon kíváncsi lennék😁
2021. ápr. 12. 23:46
 34/53 A kérdező kommentje:
Majd írok, hogy mi lett!
2021. ápr. 12. 23:48
 35/53 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem hulla. Az ha bomlik, már nem édeskés sztaga van hanem, hát nem is tudom, rohadó sajt talán (biosz szakosként kezdtem, voltam bent boncoláson). De lehet ezt is ki, hogy érzi. De hogy sütiszaga nincs, az holtbiztos, szóval nyugodj meg. Ha már választani kell, a hulla és egy korábbi válaszoló által felvetett ötlet, a droglabor között, én utóbbira szavaznék. Viszont az is lehet, hogy teljesen banális oka van: valaki erős parfümöt használ, ráadásul nem ismeri a mértéket és ízlése sincs. De azért majd írd meg, mi lett.
2021. ápr. 13. 00:03
 36/53 anonim ***** válasza:

Ma ereztem a nyitott teteju (!!!) korfolyosos lepcsohazban egy parfum szagat. Aztan visszamentem es megsllapitottam ,h JEan paul gaultier . (Volt olyan parfumom,ismerem)

Szerintem fustolot erzel. Azt is szoktam erezni a feljebb levo lakasbol.

2021. ápr. 13. 03:41
 37/53 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem múmia van a falban. Iháuhéijja! 😀
2021. ápr. 13. 05:15
 38/53 anonim ***** válasza:
100%

Pedig simán elképzelhető hogy észre sem veszik ha valaki hetek óta, sőt akár évek óta holtan fekszik a lakásán.

[link]

2021. ápr. 13. 08:44
 39/53 anonim ***** válasza:
76%
Lehet hogy valamelyik szellőzőn jön át. Biztos pacsulizik füstölözik valamelyik. Nálunk sajnos tömény bagóbűz, pörkölt és az öreg szomszédok hugyszagú, dohos lskásának bukéja keveredik. Sokszor van úgy, hogy nem tudom, a macskám szart-e az alomjába, vagy valamelyik ebédet kotyvaszt, mert hasonlóan büdösek a katyvaszaik is. Hát szentségelek olyankor egy sort, főleg a láncdohányosokat szidom, nekem attól van hányingerem.Szellőztetek, már amennyire lehet tőlük, domestossal mosok fel, az eléggé elveszi a bűzöket, meg illatosítok folyamatosan, de van hogy semmi sem segít.
2021. ápr. 13. 09:13
 40/53 anonim ***** válasza:
48%
Izgulok :D
2021. ápr. 13. 11:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!