Normális vagy én fújom fel?
Van egy szomszédom aki pár hónapja költözött ide a házba. Mostanában többször átcsenget hozzám kérni valamit, ami neki èpp nincs otthon (főzős/háztartás dolgok). Eddig egyszer sem mutatkozott be, de még csak köszönni sem köszönt egy helót akárhányszor csengetett. Ha nem várom meg amíg elmegy akkor azt sem tudom meg melyik lakásban lakik. Én nem tudom mi okból viselkedik így, én ha úgy adódna, hogy át kell mennem egy “idegenhez” akkor úgy kezdem hogy “Szia, xy vagyok (...) és a végén is megköszönném a segítséget akkor is ha épp nem tud segíteni.” Ő meg csak elmondja amit akar és utána sarkonfordul egy “hát jó”-val. Semmi konfliktus nincs közöttünk korábbról sem, mint említettem nem rég lakik itt eddig nem is tudtam a létezéséről. Legközelebb ha jön gondoltam megkérdezem a nevét, csak nem tudom hogyan. Amikor én bemutatkoztam neki nem vette a lapot és nem viszonozta. Nem érdekelne különösebben ha nem jött volna többször. Ezt az egészet én fújom fel és manapság ez a normális hogy nem köszönünk a másiknak? Számomra ezek annyira alap dolgok...
Nem kötekedni szeretnék a kérdésemmel, csak érdekel nálatok ez hogy megy.
Köszönöm annak aki válaszol! Szép napot!
Köszönés lenne szerintem is a legalapabb dolog ha átmegy valakihez.
Köszönöm szépen a válaszaitokat!:)
Nálam ez úgy megy, hogyha ennyire nem képes, akkor hagyjon békén.
Meg úgy alapból, a 3. megjelenésekor közölném vele, hogy szálljon le rólam, mert nekem is van életem.
A problémáit meg oldja meg maga.
Azért, ha nyomná a csengőt mint állat és nem menne el, elég hamar felhívnám a Polizeit, és akkor megnézheti magát.
Nem Mo-n élek, úgyhogy simán kijönnének zaklatás miatt és a kedves zsomszéd kapná is a büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!