Befogott orral ha fújom a levegőt nem pattan a fülem. Ez normális?
Figyelt kérdés
Bárkit megkérdezek mindenki mondja, hogy pattan a füle ( levegő jut a fülkürtbe ) , nekem viszont semmi ha erősen ha gyengén fújom nem történik semmi.. érzem, hogy kicsit mintha "megmozdulna" valami de semmi. Másoknál is így van ez normális2020. márc. 6. 14:59
1/2 alletta válasza:
szerintem normális. nekem sem szokott.
van akinek kipattan. ez főleg annak öröm, akinek be volt dugulva előtte a füle.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi , ennek örülök . A probléma az hogy fulkurthurutom van több hete néha jobb néha nem .. és a doki azt mondta ha nem múlik el akkor bele ültetnek a dobhartyaba egy kis csövet hogy szellozzon. És mondta h D fujjam így
Az orrom .
Nincs bedugulva de mégis érzem h valami nem oke vele . Csak fura h nem pattan . Ha asitok akkor igen .
2020. márc. 6. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!