Hogy bírjátok vidéken az életet?
18-as vagyok
Az én városomban pl. abszolút nincsen ilyen, hogy mondjuk online rendelhetsz a tescoból vagy hasonló. Sőt, a kaja és a mindenféle webshopokból való rendelést nem is szeretem. Egyrészt én nem szeretek kifizetni még sok esetben több ezer forintot a szállítási díjra, illetve nekem sok terméknél számít az, hogy lássam, meg tudjam fogni, fel tudjam venni, ki tudjam próbálni. Arról nem is beszélve, hogy elveszik az élmény, a spontaneitás, várni kell.
Nálunk sincs semmilyen online bevásárlós kiszállítás (Tesco, Auchan) pedig nincsenek távol maguk az üzletek.
Ráadásul nekem pl. nem nagyon opció, nem tudok akármikor kirohangálni amikor a futár úgy gondolja, mindent a falu postájára rendelek - ha egy webshop nem szállít posta pontra, akkor az nekem kiesett.
Úgy hogy lesz4rom az embereket. Dolgozok, tanulok. Élem az életem.
Nem vegyülök a tirpákokkal. Külterületen lakok, itt a legalja g3cik vannak. Ha okoskodnak feljelentem őket ahol tudom. Már megtanulták hogy nem szórakozhatnak velem. 1 éve élek itt, egyszer se mentem be a faluba, fosok az egész községre.
"Hogy bírjátok vidéken az életet?"
Én nagyon jól.
"Hogy bírjátok, hogy vidéken semmi lehetőség se szórakozás"
Ez engem nem nagyon izgat. Én elvagyok.
"se normális munkára"
Szerencsére nem szorulok arra, hogy más adjon nekem munkát.
"Szerintem egy intelligens, sokoldalú, kreatív, tehetséges embernek átok vidékre születni."
Szerintem nem. Nincs semmi gond, legalábbis nekem semmiképp.
"És ez alatt nem a megyeszékhelyeket értem"
Az nem is vidék.
Bocs, hogy ily régi kérdésre válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!