Hogy bírjátok, hogy vidéken semmi lehetőség se szórakozásra, se normális munkára? Szerintem egy intelligens, sokoldalú, kreatív, tehetséges embernek átok vidékre születni. És ez alatt nem a megyeszékhelyeket értem, mert ott még viszonylag elfogadható az élet, hanem az ilyen Hátsóp*csafalva-alsó helyeket, ahol az átlagéletkor kb. 140 év, az átlag IQ meg 0 és 5 között félúton.
Most komolyan, nem azt mondod, hogy naponta többször kényelmesen szeretsz vásárolni a 10m-re lévő hypermarkertben? Hidd el, nem elérhetetlen álom kocsiba ülni vidéken sem és tíz perc alatt odahajtani a kedvenc bolthoz. 😊
2021. márc. 18. 17:34
22/38 anonim válasza:
Már vagy 10 éve vidéken élnék, ha tudnék vezetni, de csak jogosítványom van, vezetni nem tudok psszt!
2021. márc. 18. 17:38
23/38 anonim válasza:
Ha valóban szeretnéd, akkor tegyél érte. Vidéken meg pláne könnyebb megtanulni vezetni. 😊
Vagy keresni kell Valakit, aki nemcsak sofőr. 😋
(mondjuk nekem kettő autóm is van, igaz már nagykorúak, szóval....)
2021. márc. 18. 17:41
24/38 anonim válasza:
Inkább Kübekhàza mint a Havanna-lakótelep.
2021. márc. 19. 00:50
25/38 anonim válasza:
Azért ez tény, hogy Pesten kényelmesebb elgyalogolni az 5 percre levő boltba, mint vidéken még x óra meló után kocsiba ülni és fél órát autókázni a legközelebbi aldihoz. (Majd fél órát haza.)
Szeretek vidéken élni, de ez pl. egy a kevés komoly hátránya közül.
2021. márc. 19. 08:40
26/38 anonim válasza:
Hetente, vagy havonta vásárolok be, a kamrámat egy falusi kisbolt is megirigyelhetné. 😊 Ha már úgyis beültem a kocsiba, akkor majdnem mindegy, hogy fél órát megyek néha, vagy öt percet csak. A napi dolgokat sem naponta veszem, pl. kenyeret is hetente, vagy a fagyasztóból, vagy sütök. Nem érzek vásárlási kényszert, mint sok városi, aki naponta többször megy le a boltba, ami a ház aljában van és olyan drága, mintha aranyat árulna.
2021. márc. 19. 08:54
27/38 anonim válasza:
Persze, mi is max hetente 1x megyünk, de azért jobban szerettem mikor heti 1x átsétáltam gyalog a sparba az út túloldalára. :D
2021. márc. 19. 08:56
28/38 anonim válasza:
Persze kinek a papné, kinek a paplan. 😁
Én már annyira nem szeretem az embereket, így nem baj, ha nem olyan sokat időt kell közöttük eltölteni. 😊
2021. márc. 19. 08:59
29/38 anonim válasza:
Mennyire vidékre gondoltok?
Ahol a mi nyaralónk volt, ott volt bolt, elég nagy, ráadásul gyalog közelebb, mint a pesti, VIII. kerületi lakás esetén. Amaz 2500 fős falu volt, mondjuk turista-átutazó hely.
Amúgy én is 2 hete rendeltem legutóbb online bevásárlást, azóta egyszer voltam kisboltban. Tehát ezt kisebb faluban is így csinálnám, csak ott gondolom nincs online, hanem 2-3 hetente autóba kellene pattanni.
2021. márc. 19. 09:08
30/38 anonim válasza:
De van online abszolút vidéken is. Mondjuk én jobb szeretem látni az árut, amikor havonta bevásárolok. De a Cicáimnak neten rendelek, és vagy GPS-el idetalál a futár, vagy megyek elé a faluba. De pl. a sparheltomat is az ajtóig hozta a futár. Igaz utána mire beljebb vonszoltam a 200kg testét! 😁
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!