Mit lehet kezdeni egy gyütt ment problémával?
Új lakók költöztek az utca végére (zsákutca) a faluba. El lett mondva hogy az utca végén egy kis leforduló van, ahol mindenki meg szokott fordulni. Az a terület egy magánterület, ahol a tulajdonosa megengedte, hogy ott fordulgassunk meg. Na most elkezdték azt csinálni, hogy beállnak oda, és kikérik maguknak, hogy de hát az nem a mi területünk ne szóljunk bele.
Ilyenkor mit lehetne tenni? Gondoltunk a polgármesterre, meg a föld tulajdonosára (egy 82 éves néni) mert az új lakók nem túl értelmesek.
Forduljunk meg máshol de hol? A házak előtt? És centizzük ki a kerítést meg az árkot hogy egyiknek se menjünk neki
Eddig minden ott lakó tiszteletben tartotta azt hogy az egész utca ott fordul meg akkor ők miért nem tudják
Kinek a magánterülete? Az övék?
Vagy a 82 éves néni a tulaj?
Van egy gyanúm, hogyha a néni a tulaj, akkor addig terrorizáltátok, amíg “megengedte”....
Nem mellesleg az Y megfordulás jogsifeltétel
A tulaj a néni ahogy mondod de senki nem terrorizálják, egy nagyon kedves néni aki a faluban mindenki ismer és szeretet. A falu Roza nénije.
Oké az y fordulás jogsi feltétel de ha meg béna vagyok és neki megyek a kerítésnek akkor meg én leszek a rossz, hogy menjek ki így az utcából.
Ők egyszerűen úgy döntöttek hogy nem érdekli őket az utca "szabálya" amit mindenki tiszteletben tart
Ti fordulgathattok ott 0-24 , de ők már nem parkolhatnak?
Mi ez a diszkrimináció?
Nekik nem szar, hogy 0-24 azt kell hallagatni hogy 100 kocsi megy oda vissza, mert az Y fordás senkinek nem megy?
Nincs kapubejárótok ahol meglehet fordulni? Nem értem amúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!