Talátam egy nagyon idegesítő problémát azt csinálja a készülék hogy videó nézés közben vagy játék közben le fagy utána pedig rezeg utána meg újraindul ez a hiba jelenség kiszámithatlan Ezel a problémával mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
2019. dec. 28. 22:03
1/5 anonim válasza:
Mit is mondtál, milyen telefonod van?
Értem én, hogy a kulcsszók között ott van, de legközelebb legalább a kérdésbe írd.
"Ezel a problémával mit lehet kezdeni?"
Ezzel, és a legjobb és egyben legbiztosabb megoldás ha elviszed szervizbe.
A jelenség csak "terhelés" alatt mutatkozik?
3/5 A kérdező kommentje:
Igen CSAK terhelés alatt jelenkezik!
Samsung galaxy s7 edge SM-G935F
2019. dec. 29. 07:58
4/5 A kérdező kommentje:
Szervízben már volt processzor csere miat utána meg javult a processzor visszont ugy rakták vissza a hátlapot hogy nem tejesen fogta meg a ragasztò
A processzor csere előttis csinált hasonlót de akkor csak anyit csinált hogy kikapcsolt ott derülki hogy processzor hibás
2019. dec. 29. 13:01
5/5 anonim válasza:
Akkor bizony újra vidd szervizbe/vegyél másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!