Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszédom szerint én hűtöm...

A szomszédom szerint én hűtöm ki a lakását?

Figyelt kérdés

10 emeletes házban lakunk, a felettem lakó szomszéd ordibálni kezdett velem a lépcsőházban, hogy nálunk a kis szobában (ott alszunk) télen nyáron egész nap nyitva van az ablak bukóra, és ezért az ő fala kihűl, és fizeti a fűtés díjat, mégis olyan, mintha nem lenne nála fűtés.

Tényleg nyitva van, mert brutálisan fűtenek szeptembertől májusig kb. Alig van olyan az évben, amikor nincs fűtés.

Nálunk a szobában hűvösebb van, de így is csak egy takaró huzattal takarózom, és sokszor melegem van éjjel. A lakás többi részében nem is érződik semmi.

Létezik, hogy tényleg miattam van hideg nála egy emelettel feljebb?

2021. jan. 14. 09:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
Kedves kérdező, nonszensz amit írsz. Itt valami nagyon nem stimmel, ha neked Januárban olyan meleged van, hogy ki kell nyitni az ablakot egész napra, akkor te az utcát fűtőd. Sokkal egyszerűbb megoldás lenne ha elzár nád vagy lejjebb csavarnál a fűtés. Amit te írtál Az teljesen életszerűtlen még hogyha fordítva lenne hogy te laksz felül és állandóan nyitva van az ablak és az alattad lévő fázik Az elképzelhető te azt is kétlem hogy valaki januárban A hálószoba ablakot éjjel nappal nyitva tartja és csak egy huzattal takarózzon. Persze hogyha klimaxos vagy az más.
2021. jan. 19. 18:25
 12/12 anonim ***** válasza:
92%

"Sokkal egyszerűbb megoldás lenne ha elzár nád vagy lejjebb csavarnál a fűtés. "

Lehet, hogy neked fura, de én pl nem tudom szabályozni a fűtést, régi radiátorom van, ami úgy be van gyógyulva, hogy lehetetlen károkozás nélkül megmozdítani. A társasház fűtés korszerűsítésére várok, mert akkor a régi radiátorokat is cserélik, ami már mérős és szabályozható lesz. Sajnos mi, régi radiátorosok az utcát fűtjük, ha túl meleg van otthon.

2021. jan. 19. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!