Miért nem beszélgethetünk a teraszon a szomszédom szerint? Miért zavarja? Szerinte "tombolni járunk ide! "
Leszólított a hátsó szomszéd, még sosem beszéltünk 1 éve lakok itt, és hétvégén meg a jó idő miatt tartottunk egy kis dumálgatást itt aa teraszon. De nem volt semmi kiabálás, meg vihogás! A zene bent szólt de annyira hogy halhassuk a teraszon, tehát az sem volt egy metál koncert zajforrás! És megkérdezte, hogy "Ide csak tombolni jártok?" Nem is értettem mit akar, nekem más jut eszembe a tombolásról.
Kérdeztem, hogy ezt nem értem.
Hát hogy nem szokott engem látni de hallják a zenétmeg a beszélgetést!
Mondom, hogy tán tilos beszélgetni?
Mondja nem, csak nem lát semmit csak mikor zene megy meg itt vannak vagy 20 an!
-20 an? El se férnénk annyian!
Aztán el j9ttem mert nem jutottunk 1 ről a kettőre!
De most majdnem azt mondtam neki, hogy nem kéne leskelődni utánam, meg hallgatózni!
Mit érdekli hogy mi beszélgetünk, és megy halkan a zene? Ő is ilyen "mindenhez közöm van!" típusú ember?
Azért mert nem túrom egész nap a kertet, már csak "tombolok itthon?"
Charli,
bunkón viselkedtetek a haverjaiddal,bömbölt a tuc tuc zenétek,ti meg ordítoztatok,mint az állat,
-ez simán kiverte a biztosítékot a szomszédodnál ,jogosan,
Ha legközelebb megint rátok jönne a bulizhatnék,ne az erre nem való lakásban csináljátok,hanem pl egy erdei tisztáson,
-és akkor nem zavarjátok más ember nyugalmát ,
Ez mondjuk mindig két oldalú dolog, mert vannak hiperérzékeny szomszédok, akiknek nincs jobb dolga, mint azt lesni, mit csinál a másik, meg vannak a "csendben szól a zene" típusúak, akik szimplán nem veszik észre hogy a másikat zavarják.
Amúgy ha egyszer-kétszer volt ilyen akkor azt a szomszéd is kibírhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!