Miért ragadnak itt le az emberek?
Talán azért, mert senkinek nincs kedve kimenni külföldre téglát pakolni.
Te inkább ne minősíts egy népet. Inkább a te néped a lusta, mert a mi adónkból éltek és tucatszámra szülitek a purdékat.
Vissza lehet menni Indiába, ha valami nem tetszik.
Kérdező!
Tanulj meg kulturáltan fogalmazni!
Most akkor lusták, vagy feleslegesen dolgoznak?
A kérdés eléggé ellentmondásos, de én is kíváncsi volnék, mire vitted te az életben. Tényleg megtanulhatnál kulturált módon kiírni egy kérdést, mert ez csak provokálás és köpködés.
Nagy tervei mindenkinek lehetnek, de szívesen megnéznélek 20 év múlva.
Szerintem nem lusta, aki nap mint nap elvégzi a kemény fizikai munkát, és van, akinek a családalapítás az álma mondjuk.
Ne a saját mércéd alapján akard megítélni, ki mennyire sikeres! Lehet, hogy ő jól érzi magát az adott munkahelyen, és nem szeretne váltani.
15: örülök, hogy te jól érzed magad, DE:
Miért reméled, hogy a kérdezőnek honvágya lesz?
Azt tudod, hogy a külföldi életet nem csak az anyagiak miatt választják az emberek?
Én inkább azt nem értem, minek mennek el. Inkább tanuljanak.
Aki külföldra vándorol, az jellemzően néhány évvel később sikertelenségtől átitatva hazakullog.
Aki tanult, az itthon is tud érvényesülni, aki pedig nem tanult, az akármelyik országba költözhet, nem lesz sikeres.
17: ezt honnan veszed: rengeteg embert ismerek, aki kiment külföldre, boldogult és ott is maradt, és rengeteget, aki tanult és nem boldogul otthon.
Igazából arra akarok kilyukadni, hogy mindenki helyzete más, mindenki legyen ott, ahol jól érzi magát. Csak azt nem értem, hogy aki állandóan panaszkodik, hogy így szar itt meg úgy szar, az miért nem lép.
Nem értem ezt a lenéző stílust.
Miért is kéne, hogy meg akarja valaki váltani a világot?
Miért probléma ha valaki egy szakmunkas végzettséggel (vagy akár az nélkül) dolgozik egy gyárban vagy bárhol máshol?
Ki vagy te, hogy pálcát törj mások feje felett?
Mit gondolsz neked minden terved sikerülni fog, és semmi segítség nélkül el fogod érni?
Kérlek kedves kérdező, hogy néhány év múlva írj ehhez a kérdéshez, hogy is alakultak a nagy terveid
Kedves utolsó válaszoló!
Egy szóval sem mondtam hogy nekem segítség nélkül sikerülni fog, vannak olyan emberek akik mellettem állnak mindenben és segíteni is fognak el érni a céljaim. Sőt 2 közülük külföldön él és még rokonság is. Tőlük tudom hogy sokkal jobban lehet boldogulni külföldön. Más hozzáfűzni valóm nem is lenne. Kívánom mindenkinek a legjobbakat! Na pussz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!