Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni? Egész nap...

Mit lehet tenni? Egész nap (0-24) ordító, sértegető, zaklató szomszéd van itt.

Figyelt kérdés

2020. nov. 23. 22:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%

#6 Nekem sajnos mérgezték már meg a cicámat. Illetve elvesztettem az édesapámat is, tinédzser koromban.

Attól még nem ordibáltam egész nap.

A korona meg nem egy tigris a lakásban. Na, attól talán ordibálnék.

2020. nov. 24. 11:40
 12/22 A kérdező kommentje:
Ez pedig ordít mint a farkas a zakopanei havasokban.
2020. nov. 24. 13:40
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nagy eséllyel mentális problémája van.

Szerintem ezzel simán felhívhatod a 112-t (úgy, hogy hallatszódjon a háttérben a szomszéd) hogy egész nap ez megy.

2020. nov. 24. 13:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a testvérem skizofrén és hiába kezeltetjük évek óta orvosokkal semmit nem javult. Nem vagyunk szomszédok esetleg?:/ :D
2020. nov. 24. 15:25
 15/22 anonim ***** válasza:
#14 Martin, te vagy az? :)
2020. nov. 24. 15:26
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem :D
2020. nov. 24. 15:30
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Autizmus is lehet...

Érdemes lenne ÖRDÖGŰZŐ SZERTARTÁSRA IS KÉPESÍTÉSSEL RENDELKEZŐ PAPOT hívni! (Volt már közvetlen tapasztalatom ilyen eseménnyel, mint LELKÉSZI ÖNKÉNTES KISEGÍTŐ.) Nem minden esetben "felemelő élmény", bár létezik kellemesebb, "nyugisabb" változata is.

Sokan erőteljesen kételkednek abban, hogy IGENIS LÉTEZIK A SÁTÁN! (Felelőtlen gyülekezések, olyan "jókedvűnek látszó" AKÁR MÉRTÉKTELENÜL ITALOZÓ(!) társaságok, amelyek SAJÁT SZORONGÁSAIKKAL KÜZDENEK A FELSZÍN ALATT a "holnap" létbizonytalanságától.)

Jobban CÉLRAVEZETŐ AZ IMÁDSÁG! Akár kötötten, akár saját szavainkkal. Lehet magunkban is elmélyedve, akár félhangosan - akár közepes vagy nagyobb hangerővel. SZENTÍRÁS OLVASGATÁS, A SZENTLÉLEK SEGÍTSÉGÜL HÍVÁSA és hasonlók. Egészen meglepő eredményekre juthatunk.

Ui: közeledik erősen a karácsony - A MEGVÁLTÓNKNAK SZÜLETÉSI IDŐPONTJA! (Miért nem "tudunk Mi összetartani" A BAJBAN? Hát ezért is van ennyire koronavírus okozta gazdasági válság.) Koronavírus démona elleni imádságok tavasz óta léteznek. Honlapokon, különböző templomokban. Protestáns lelkész által lejegyzettel is találkoztam.

2020. nov. 25. 00:15
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem véletlenül az óvodás korúaknak szánt "Csendkirály" elnevezésű mondókáról van szó a kérdésben?

Ha igen, akkor rossz a kategória. Akár humornak is fel lehet fogni - nem hinném, hogy olyan "szomszéd" létezne, aki szinte sohasem pihentetné a hangszálait.

Ha mégis, akkor az ÖRDÖGI MEGSZÁLLOTTSÁG különböző fokozataival van dolgunk, azzal szembesülünk. Érdemes ennek megfelelően cselekedni. Amint fentebb már részletesebben kifejtettem.

Esetleg még egy ötletem támadt: dalban is lehet érzelmeket kifejezni - érdemes komponálni egyet, hátha BENNÜNK ELALTATJA A BOSSZÚSÁG ÉRZÉSÉT... valamilyen módon pedig a zaklatott szomszéd tudomására hozni, hogyan könnyíthetne kellemesebb módon a lelki háborgásain.

2020. nov. 25. 00:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Lehet autizmus, de ahhoz hogy fenébe jön az ördögűzés?
2020. nov. 25. 06:31
 20/22 anonim ***** válasza:

Őszintén? Ellene semmit nem tudsz tenni. Van egy csoport a facebookon, az a neve H Szentendre blogol, és napokban rengeteg poszt került fel egy obkormanyzatis lakorol, aki üvölt, sérteget, garazdasagot követ el stb. Elkovettek már mindent H kibombazzak onnan. Nem lehet. Érdemes megnézni a kommenteket...

Nekem is volt ilyen szomszédom és nem lehetett vele semmit tenni

Megszoksz vagy megszöksz. Sajnálom.

2020. nov. 25. 09:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!