Mit lehet tenni? Egész nap (0-24) ordító, sértegető, zaklató szomszéd van itt.

Rendőrség, csendháborítás.
Ajánlom hogy készíts hangfelvételt (vagy videót, amivel közben felveszed az órát - napi többször, több időpontban, közben mondj valamit hogy hallható legyen ahhoz mérten az ordítozás) és küldd el e-mailben.

Az egyik szomszédomnál drogosok voltak és feltettem a kérdést, hogy mikor alszanak? Reggel, nappal, este és éjszaka miattuk nem tudtam bármit is nyugodtan csinálni. Rendőrök nem tudtak vagy nem akartak? tenni ellenük semmit. Nem én hívtam ki rájuk a rendőröket, tehát nem tudom, hogy nem tudtak-e vagy nem akartak-e, de mindenesetre nem nyitottak ajtót nekik.
Nagyon meg tudja viselni az embert, ha folyamatosan, szinte megállás nélkül ilyenfajta kellemetlenség éri.
Számomra a megoldás az eltávozás volt.

Lehet, hogy segélykiáltás - nagyon egyedül érzi magát a gondjaival. Nem elképzelhető, hogy valamilyen szempontból SOROZATOS ERŐSZAKOS CSELEKMÉNYT szenvedett el?
Nincs aki a Pártját Fogja? Közeli hozzátartozó elhalálozása is kiválthat nem éppen kismértékű hitbeli krízisállapotot. Akár egy házi kedvenc elpusztulása - kutya vagy macska, esetleg más.
(Inkább lelkisegély szolgálatot kellene hívni, hogy milyen SZERETETTELI MEGOLDÁS létezhet a belső konfliktusainak rendezésére.)
Én a leginkább a Délután Alapítvány és a Református Vonalat ajánlanám. Sajnos nagyon korlátozott időintervallumban fogadnak hívásokat, nincs elég költségkeret félretéve arra, hogy LEGALÁBB BÉREN KÍVÜLI JUTTATÁSOKAT kapjanak az önkéntesek.
Ui: az önkormányzatok egy része talán még mindig nem segít eléggé a rászorulókon. (Pedig a tavaszi veszélyhelyzet idején NAGY HÍRVERÉS volt, hogy majd átcsoportosítják a költségeket.) Ez elmaradhatott azóta is.

Megmérgezhette esetleg a házikedvencét Valaki, mert gyűlöli még az állatokat is az a bizonyos szomszéd? Érzékelheti, hogy ártani akarnak Neki akármilyen módon. Méghozzá nem megalapozottan.
Lehet, hogy nehezen gyógyuló betegségben szenved az a bizonyos háziállat és nincs elég pénze a gyógyíttatásra. Halálfélelem is lehet a koronavírus járvány terjedésétől stb.
Ui: a közös képviselő is eléggé hanyagul kezelheti a lakóközösségen belüli ellentéteket - NINCS KOMMUNIKÁCIÓS SZAKEMBER! (Kártevők lehetnek a lakásában, egerek, amelyek mindent felfalnak.) Tartós munkanélküliség, diszkriminációs tapasztalatok, amelyek kiválthatják a fokozottabb elégedetlenséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!