Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi erre a megoldás? És el se...

Mi erre a megoldás? És el se tudok menekülni, mert kijárási tilalom van.

Figyelt kérdés
Este 10 körül van, szomszéd összejövetelt tart (kertes ház), nem tudom hogy 10nél többen vannak-e, de hangosak, zene és ordítozás. Az előbb ment el valaki tőlük taxival, kijárási tilalom ide vagy oda. Nem akarok kovidrendőrködni, de zavaróak és hangosak. Ha rendőrségen bejelentem, félek hogy bosszút áll valahogy, ezután többet zenél, még hangosabb lesz, és mire a rendőr kiér, lekapcsolja.

2020. nov. 14. 22:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Felnyomnam oket...egy figyelmeztetes utan. Ilyrn paraszt taplok miatt terjed a virus. Ne legyel mar ilyrn nyamnyila beszari. Ugyis hamarosan jon a teljes kijarasi tilalom. Akkor biztos nem bulikazik majd.
2020. nov. 16. 00:18
 12/16 anonim válasza:
28%

Jelezted ezt feléjük, hogy téged zavar, vagy csak te vagy a tipikus rosszindulatú szomszéd? Ha nem rendszeresen csinálja, bírd már ki, ki tudja mit ünnepelnek, te meg el akartad cseszni. Ha meg rendszeresen csinálják, szólj, ha nem fejezik be, akkor onnantól már jogos, ha jelented.

Sokan kérdezték, hogy oké, 10 fő a maximum, de ki fogja ezt ellenőrizni, honnan tudják majd?! Hát tessék, mindig van egy rosszakaró szomszéd, aki majd tesz arról, hogy tudják a rendőrök, és ez igaz sajnos...

2020. nov. 16. 06:43
 13/16 anonim ***** válasza:
95%

Én laktam külföldi egyetemisták mellett, akik folyamatosan buliztak, egész éjszaka.

Nem azzal van a baj, hogy bulizik, hanem, hogy még hajnali 2,3-kor is ordítottak.

Mi toleránsak voltunk, nagyon sokáig nem szóltunk semmit, de amikor át kellett cuccolni a konyhába aludni mert olyan hangosak voltak, az már bosszantó volt. Mi átmentünk hozzá jópárszor, hogy ha lehet akkor 11 után kicsit csendesebben. Na ez addig tartott amíg átmentünk. Aztán egy idő után kihívtuk a rendőrt is, de az se segített. Nem tudnak velük mit csinálni.

Úgyhogy kérdező, ezt valahogy muszáj lenne megbeszélnetek, ha nem megy, akkor a rendőrség sem oldja meg, csak ellentétet szül köztetek. Mert ahogy elmegy a rendőr, újra zeng az egész ház.

Az ne lehessen már kifogás, hogy pénteken ne lehessen bulizni, persze, hogy lehet, de a szomszédnak ugyanannyi joga van pihenni is. Másrészről pedig van akinek nem szabad a hétvége és akkor is talpon kell lennie. Azt a szabályt meg nem a szomszéd hozza, hogy mikortól számít csendháborításnak a hangzavar és ez a szabály már a covid előtt is létezett.

2020. nov. 16. 07:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
9, én ugyan most írok ide először, de én is hívtam már rendőrt egy szép csütörtök éjjel fél kettőkor (6-ra ment a párom dolgozni), mert meguntuk, hogy nem csak kûrva hangos a szomszéd, hanem úgy feltekerte a hangerőt a szaros tüc-tüc zenéjén, hogy a 80 kg tömör fa ágy remegett és a két helyiséggel arrébb lévő konyhában csörömpöltek a konyhaszekrényben az edények.... aznap hárman hívtunk rendőrt.
2020. nov. 16. 22:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Van az a határ ameddig mi nem hívunk rendőrt egymásra itt a környéken ha hangos a zene, de ha már tényleg elviselhetetlenül nagy a hangzavar akkor is első körben próbálunk magunk közt megbeszélni a dolgot, és ez 90% ban működni is szokott. Persze volt régen egy kertszomszédom aki ezerrel nyomta a rettentően gagyi mulatós zenéket, meg sokszor ő maga is nyomta szintetizátorával mert ez volt a hobbija, de annyira rosszul ment neki, annyira hamisan játszott, meg énekelt hogy az elviselhetetlen volt, itt a környéken már mindenki mondta neki szépen, és csúnyán hogy halkan gyakoroljon. De semmi sem hatott rá. Rendőrt csak a legvégső esetben akartunk hívni, viszont az utcában lakott egy srác aki hobbi műszerész meg elég jól ért a hang cuccokhoz. Ő neki is már elege volt, ezért mondta nekem hogy áthozna két nagy hangfalat meg a saját gyártású csöves erősítőjét és mondta hogy úgy is ki akarja próbálni milyen az amikor teljes hangerővel egy zúzós metált tesz be. Akkor én majdnem agyvérzést kaptam az ötlettől, de mivel nagyon meg akartam szívatni a szomszédot így engedtem neki hogy hozza csak. Mondanom sem kell hogy fél percig üvöltettük a metált egyből kapcsolt a szomszéd és kussolt. Aztán mi is, és mondtuk neki hogy mi is tudunk hangosan zenélni. Akkor vette a lapot nagyon is, és azóta érdekes módon tud halkan is zenélni.
2020. nov. 16. 23:59
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
Eresz van? :D
2020. dec. 4. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!