Milyen a kapcsolatotok a szomszédaitokkal?
Angliában élek, sorházban így 2 szomszédom van igazából. Jobbról, és balról. Mivel mindannyian albérletben élnek, mi vagyunk az egyedüliek akik 17 éve élünk ugyanabban a házban.( saját ház) A szomszédok mindig cserélődtek. Jelenleg a bal oldali szomszédom egy olyan 30-35 év körüli férfi aki a 10 év körüli fiával él. A férfi és a fia csendes, mintha nem is laknának itt. Ha látjuk egymást nagy ritkán, köszönünk egymásnak és ennyi. Olyan 5 éve élhetnek a szomszéd lakásban. Másik szomszéd lakásban olyan 10 évig 1-2 évente cserélődtek a bérlők, nem volt alkalmunk megismerni őket. Gond sem volt. Jelenleg egy 25 év körüli angol csaj bérli a lakást aki szerintem nem normális. Biztos valami baj van a fejében, mert állandóan torka szakadtából ordítva , és hamisan énekel. Állandóan "húúúú" zik. Teljes hangerővel hallgatja a zenét. Egy olyan lakásban ahol ha fingik valaki a szomszéd hallja. Fogalmam sincs miből él, mert nem dolgozik. Éjszaka tombolnak, nappal alszanak. De aludni sem sokat van amikor hajnali 3-ig bulizik ( húúúúút kiabál) de reggel 10-kor már telefonálva ordít. Már tudjuk, hogy mikor rájön a tombolás ( pasasával veszekszik, tényérdobálás, falat veri stb) akkor kokain hiánya van, és nem vette be a gyógyszereit. A pasasa ajtócsapkodás után elviharzik, 1 órával később visszajön majd halljuk, hogy a kokaint teljes erőből szippantják. Utána jön a nevetés, hangos zene, még hangosabb szex. Rengeteg könyörgés, hogy legyen halkabb, rengeteg átdörömbölés, hogy fejezze már be, rengeteg fenyegetés de semmi. Olyankor pár napig ku** van, majd újra kezdi. Pár hete hajnalban már átordítottunk, hogy fogja be, mert ha nem ráverjük az ajtót. Pár napja éppen mentem haza, és ő akkor szállt ki a kocsiból. Jó kedve volt ( be volt kokozva) mosolyogva köszönt. Köszöntem, kérdeztem jól van stb ( szokásos angol semmi kérdések) Persze ő is hasonló kérdéseket tett fel,majd kérdezte honnan jöttem, mert erős akcentusom van. (erre a kérdésre vártam) Mondom neki, hogy hallott-e már Magyarországról. (nem) Nos, meséltem neki röviden a honfoglaló magyarokról, igaz már több mint 1000 éve, de a harcias kedvünk a génjeinkben van, ha valami idegesít minket, vagy valamiből elegünk van. Régen ha valaki nem tetszett nekik a viselkedése miatt, meg is skalpolták, vagy simán átvágták a torkát. Nos ma már ezért börtön jár, de pár fog kiverését simán bevállaljuk ha elszakad a cérna. Nos szerintem valamit felfogott, mert este 10 után csend van.. Hogy meddig? nem tudjuk. Talán addig amíg a kokaintól el nem felejti.
Nem tudjuk mit csináljunk. Pár év múlva haza akarunk végleg menni, ezért nem akarjuk eladni a házat. De kiadni sem tudjuk, mert ott élünk.
Nagyon megkeseríti az ember életét egy ilyen szomszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!