Nektek milyenek a szomszédaitok?
Kettő van, mindkét oldalról idióták.
Egyik oldalon egy egyedülálló 50-es tróger, más oldalon egy egyedülálló 50-es boszorkány.
Gondoltam bedobok mindkettőnek 1-1 kötelet a postaládájukba, kb nem értem, minek vannak életben még.
Igazából semmi probléma nincs egyikkel sem, pedig mi is hallunk rémtörténetet bőven. Udvariasak, mindenki köszön mindenkinek, segítünk a másiknak, ha kell.
Jobbról egy idősebb házaspár lakik, velük tényleg annyira találkozunk, hogyha egyszerre állunk ki az utcára, vagy ugyanakkor jövünk. Balról meg egy 4 gyerekes család, jóidőben gyakran tartanak sütögetést a kertben, olyankor általában mi is megvagyunk hívva, ha nálunk van nagyobb buli, ők is átjönnek, legutóbb megkért az anyuka, hogy vigyázzak az ikrekre (2 évesek), mert el kellett szaladnia valahová hirtelen. Szóval velük már inkább baráti a viszony.
A többi utcabelivel sincs gond, csendes környéken lakunk (II.ker).
Zárkózottak. Nemrégiben költöztek el azok, akiket amúgy is hosszú évekig elkerültem (okokat nem részletezném, ha lehet.)
A csend és a nyugalom ÜDÍTŐ JELENSÉG! (De rendkívül fájdalmas az emlék, hogy majdnem a lakásban hunyt el Drága Édesanyám - még a tavalyi év nyarának végén.)
Sajnos ez utóbbi érzés a mindennapjaimra annyira rányomja a bélyegét, hogy még a legnagyobb nyugalom ellenére sem tudok felszabadult módon itt élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!