Nektek milyen fura szomszédaitok vannak?
Sziasztok!
Az egyik szomszédom (20 év körüli pasi) rendszeresen kimegy este a kertbe a kutyához és elkezd neki ugatni. A kutya visszaugat és percekig ezt csinálják. Tegnap még vonyított is (nem a kutya), meg morgott. Aztán ordibálva szaladgált a teraszon.
Szerencse, hogy magas betonkerítés van és nem látunk át egymáshoz, mert látványnak még durvább lehet...
Elgondolkoztam, hogy valami nem stimmel nála és tuti nekem van a leghülyébb szomszédom, szóval gondoltam felteszem a kérdést:
Nektek milyen furcsaságokat csinálnak a szomszédaitok? :D
Basszus, én az egyik macskánkkal szoktam nyávogni néha. Ha nyávog egyet, és én visszanyávogok, akkor megint nyávog egyet. A végtelenségig lehet vele csinálni. Remélem a szomszéd még nem hallotta :"D
Régen amikor még máshol laktunk a szomszéd öreg rendszeresen átmaszott a kerítésen. Mikor rajtakaptuk mindig volt valami mondvacsinált indoka. (Csak megnézi a házat hatulról, meg ilyenek) Hogy valójában miért mászkált át azt nem tudjuk.
Évtizedekig nagyon-nagyon kedves szomszédaim voltak. Most haltak meg, egymás után, a drágák, 90 felett és akörül.
Az új szomszédok még nagyon újak. Albérlők, egyetemisták, és nagyon mama gyermekcséi. Hotel mama ... sok türelem kell hozzájuk - de hát kihez nem? Én sem vagyok egy matyóhímzés.
A bulikkal nincs bajom, mert nálunk is szokott lenni, a másik szomszédomnál is szokott lenni. Félévente van egy nagyobb összejövetel a kertben, de igyekszünk nem zavarni másokat. De ezek szó szerint állatok. :D néha a húga is kimegy sikítozni a kertbe (igen, csak úgy sikítozik), aztán az anyjuk kimegy és kiüvölt, hogy kussoljanak. Nem normálisak szerintem. :D
Már a férjemmel minden este várjuk a 8 órát, mert tudjuk, hogy akkor jön az ugatókoncert. :D
Háát én! Legalábbis akkor a szomszédaim nevébe írok magamról.
Nyáron ha írtották a szunyogokat repcsivel én seprüt ragadtam és mint egy benszülött futottam az udvartól a kert végéig, hogy "kemtréééél, Orbán meg akar mérgezni" ez volt minden egyes alkalommal. És láttak a társas házból, ami adta alám a lovat.
Másik, hogy van kameránk ami az utcára néz és autónkat figyeli, na én kézi erővel 10-20 cm- t dologatom oda őket, hogy vegye a kamera, de aki nem tudja, hogy van kamera az egy idiótának néz. :D
Utolsó! Jó, ezen maximum röhögnék, hogy lökött vagy és van ilyen, de azért a rendszeres esti ugatás meg vonyítás már komoly agybajra utal. :D
Én is gondolkoztam rajta, hogy nyávogva átmászok a kerítésen és a veteményesükbe vécézek, de aztán meggondoltam magam. :D
Nekem olyan (idősebb) nő a szomszédom,aki minden nap legalább háromszor leül a cserepes virágja elé,és beszélget hozzá...de úgy,mintha egy emberhez szavalna. Értem én,hogy valaki szereti a virágokat,de azért ennyire?
Először azt hittem, hogy telefonál vagy valami,mikor hallottam. De azóta már párszor volt szerencsém látni,hogy ül a virága előtt és annak magyaráz...xd gondoltam ennyire unatkozni az nem semmi.
Én vagyok a fura szomszéd.
Reggel, mikor még sötét volt nagy sietségben voltam, és hát nem bírtam kinyitni a kapunkat, mert úgy volt bezárva.... bepánikoltam, hogy elkések melóból, és átmásztam a kapuajtón, csak beakadt a lábam, és dobtam egy hátast, a táskám meg ráesett a hasamra. xD mindezután és közben is erősen kva anyáztam.
Nem tudom látta-e valaki. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!