Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nektek milyen fura szomszédait...

Nektek milyen fura szomszédaitok vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az egyik szomszédom (20 év körüli pasi) rendszeresen kimegy este a kertbe a kutyához és elkezd neki ugatni. A kutya visszaugat és percekig ezt csinálják. Tegnap még vonyított is (nem a kutya), meg morgott. Aztán ordibálva szaladgált a teraszon.

Szerencse, hogy magas betonkerítés van és nem látunk át egymáshoz, mert látványnak még durvább lehet...

Elgondolkoztam, hogy valami nem stimmel nála és tuti nekem van a leghülyébb szomszédom, szóval gondoltam felteszem a kérdést:

Nektek milyen furcsaságokat csinálnak a szomszédaitok? :D

2019. nov. 13. 09:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A nyávogás normális dolog. Valahogy meg kell beszélni a napi eseményeket.:)

A virágokkal beszélő idős hölgy nagyon aranyos.:)

2019. nov. 13. 18:21
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Itt lakik pár furcsa szerzet.

Szembe szomszédok szeretnek nudizni/szexelni az ablakban, aztán van 2 srác az utcában , gondolom van valami fogyatékosságuk , az egyikük magában ordibál a másik meg a kezével kalimpál és közben magában beszél.Pár éve lakott még itt egy csávó, környéken lévő kutyákat/macskákat befogta és megette, aztán ez valahogy kiderült, kint voltak a rendőrök és azóta sem láttam ,nem tudom mi lett vele.Vannak még ilyen időszakos furcsaságok erre, nem pont szomszéd de bedrogozott lányokat szoktak itt kirakni általában nyáron, azok szoktak még itt balhézni.

2019. nov. 13. 22:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is szoktam a macskánkkal nyávogni :DDDD Ha valaki épp arra jön, biztos hülyének néz.

Furcsának nem tudom furcsa-e, de két hátsó szomszédunk egyfolytában "harcolnak" egymással, hogy melyikük fűje zöldebb, melyikük kertje szebb. És egyik nap arra mentünk ki, hogy kétségbe volt esve az egyik, mert az egész zöld gyepje elszáradt, egyik napról a másikra. Vajon miért?

Meg van egy exrendőr szomszéd, aki kukkol, meg a kocsiban issza a kis piákat, majd a mi bokrunkhoz teszi le őket, mármint az üres üvegeket. Egyszer kitalálta, hogy mi petárdáztunk a teraszunkról, csak a poén benne az volt, hogy épp nyaraltunk. :-D

Szóval vannak érdekes szomszédok na..

2019. nov. 17. 09:53
 14/15 A kérdező kommentje:

Vannak bizony. :D

Ez a hülye is előbb kezdte ma az ugatást, most épp az anyjával ordítozik az ablak alatt, hogy "kussoljál légy szíves!" Már bennem is felment a pumpa, úgy vágnám ki a házból mint macskát carni.

Kíváncsi vagyok neki mi a véleménye a fia ugatásáról. :D lehet teliholdkor át is változik tényleg.

2019. nov. 27. 16:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy átmászós szomszédom nekem is volt.

Egyszer ültem a gép előtt, és hallottam, hogy veszettül ugat az összes kutyánk (5 db, abból 3 nagy testű volt). Kinéztem az ablakon és azt látom, hogy körben állnak a kerítés egyik sarkában, morognak és ordítanak, mint a hülye. Gondoltam biztos sünt találtak, úgyhogy kimentem megmenteni a sünit. Amikor kiértem, akkor láttam, hogy a 90 éves szomszéd néni ott van a bozótban, magzatpózba gömbölyödve. Gyorsan megfogtam a kutyákat és összeszedtem a nénit. Kérdem tőle, hogy hogy kerül ide, erre mondja, hogy átmászta a kerítést. Mondom neki, ne hülyéskedjen, hogy átmászta a majd 2 méteres kerítést. Erre ő mondja, hogy muszáj volt, mert le kell permeteznie a háza lábazatát. A slussz poén az, hogy a néni nemcsak átmászta a kerítést, de mindezt úgy tette, hogy a hátán volt a 20 literes permetező, tele permetszerrel.

Most csak egy idióta szomszédom van, akit mindenki gyűlöl, mert azt hiszi, hogy ő az utca királya. Zsákutcában lakunk, ő pedig órákra elálja az utat, így se ki-se be senkinek, közterületekre épít kerítést, olyan telkeket kerít körbe magának, ami nem az övé, és mindenkivel úgy beszél, mint a kutyával. Arról nem is beszélve, hogy úgy égeti a szemetét, hogy az egész utcában áll a fekete füst.

2019. nov. 27. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!