Milyen a kapcsolatotok a szomszédaitokkal?
9.
5 vok.
6 évet laktam panelban.
am nálam a mélypont az volt,hogy a felső szomszédom,akiről gőzöm nem volt,hogy kicsoda fél évente leáztatott.
a 3. alkalommal felmentem és bekopogtam hozzá a biztosítóssal.
nyílik az ajtó és egy meztelen 150 kilós down koros lány állt ott.
gyorsan kifutott egy 78 körüli nagyi,hogy vegyél már fel valamit és bezavarta.
a nagyival már találkoztam párszor.
szóval így derült ki,hogy egy ilyen szegény lányt tart a lakásban,aki sose megy az utcára.
a fürdőjükből meg ő fröcsköli a vizet,amiben se szigetelés,se járólap,csak linóleum.
borzalom mik vannak.
Tavaly költöztünk, panel lakás... Név szerint nem ismerem őket, tudom, hogy mellettünk egy csaj lakik egy kis kutyával és 1,5 év alatt már a második pasija van, szembe velünk egy öreg néni lakik aki sosem megy sehova, a férje mindig reggel megy dolgozni 5 kor pedig ő is már vagy 80 éves... Mellettünk másik oldalt üres a lakás felújítás alatt van még nem tudjuk ki fog oda jönni, az a lakás akkor is lakatlan volt mikor a miénket megvettük, a miénk is 10 éve lakatlan volt
.. Azokkal szemben 2 kis gyerekkel laknak velük párszor találkoztam talán a férj nevét tudom is, mellettük szintén üres lakás van. Alattunk már 2 lakásból is feljöttek balhézni amikor felújítottunk így már látásból ismerem őket, és a felettünk lakóval is már találkoztunk mikor leáztunk szóltunk neki, hogy problémák vannak...
Változó. Van akikkel "tisztes távolból" valamennyire egyetértünk az élet alapvető dolgaiban. Sajnos olyan is van, akivel eléggé barátságtalan tekintetet szoktunk váltani - alapból kerülöm a nagyon erőszakos természetű embereket.
Olyan is van, akit a túl erőszakos szomszédom befolyásolt rossz irányba (megfélemlített), mert amúgy tényleg jó barátságban voltam korábban a már megfélemlített illetővel.
Előfordul még a tartózkodó, barátságos köszönőviszony is. (A közös képviselőnk nemigen töri magát azért, hogy egy kicsit jobban összehozza a mindenféle vegyes érdeklődésű, különböző korú és különböző életszakaszban/életállapotban lévő lakástulajdonosokat, albérlőket, stb.)
Ui: akár még a közös képviselők feladata is lehetne összehangolni az eltérő igényeket/kívánságokat. (Erre már többen is felhívtuk az érintett figyelmét, de eléggé visszasüppedt a maga komfortzónájába az illető azzal, hogy "minden jól van", nem kell semmi változtatás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!