Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Önök hogy tudnak panelban élni?

Önök hogy tudnak panelban élni?

Figyelt kérdés

Világ életemben családi házban laktam hál istennek, sosem kényszerültem panellakásba.

Múltkor jártam az egyik barátomnál, aki panelban lakik, és hát borzalmas volt: hallatszik ahogy a szomszéd a wc-t lehúzza, ahogy beszélgetnek, minden... Meg is kérdeztem a barátomat: hogy a fenébe tudsz te panelban lakni? erre ő: már megszokta.

Hát mondom ez k... jó. Én nem tudnám megszokni!

2020. okt. 16. 11:06
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%
Panelban nottem fel, es meg a mai napig ott lakom.. gyerekkent is megszokhato volt. Alattunk egy nagy jatszoter,nyaron gyerekzsivaj , taborok.. nem irital, mert en is ugyan ezt csinaltam kicsikent.. a panelsorbol a gyerekekkel mentunk le allandoan baromkodni.. szep elmenyek.. 7m2 es a szobam. De nem is vagyom nagyobbra
2020. okt. 20. 22:28
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

79 óta lakok panelban. Egyszer megkérdezte az egyik lakótárs.

- Hallani a kutya ugatást?

- Mire én, milyen kutya ugatást?!

Addig fel sem tűnt. Pedig volt a lépcsőházban 3...

Meg lehet szokni. Kizár az ember bizonyos zajokat.

2020. okt. 21. 09:12
 23/23 anonim ***** válasza:
Én is utálom, de nincs más. Egész életemben panelban laktam, két hónapig laktam családi házban (szobát bereltem ott). Én már házat akarok venni, ha oda kerül a sor.
2020. nov. 1. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!