Önök hogy tudnak panelban élni?
Figyelt kérdés
Világ életemben családi házban laktam hál istennek, sosem kényszerültem panellakásba.
Múltkor jártam az egyik barátomnál, aki panelban lakik, és hát borzalmas volt: hallatszik ahogy a szomszéd a wc-t lehúzza, ahogy beszélgetnek, minden... Meg is kérdeztem a barátomat: hogy a fenébe tudsz te panelban lakni? erre ő: már megszokta.
Hát mondom ez k... jó. Én nem tudnám megszokni!
2020. okt. 16. 11:06
21/23 anonim válasza:
Panelban nottem fel, es meg a mai napig ott lakom.. gyerekkent is megszokhato volt. Alattunk egy nagy jatszoter,nyaron gyerekzsivaj , taborok.. nem irital, mert en is ugyan ezt csinaltam kicsikent.. a panelsorbol a gyerekekkel mentunk le allandoan baromkodni.. szep elmenyek.. 7m2 es a szobam. De nem is vagyom nagyobbra
22/23 anonim válasza:
79 óta lakok panelban. Egyszer megkérdezte az egyik lakótárs.
- Hallani a kutya ugatást?
- Mire én, milyen kutya ugatást?!
Addig fel sem tűnt. Pedig volt a lépcsőházban 3...
Meg lehet szokni. Kizár az ember bizonyos zajokat.
23/23 anonim válasza:
Én is utálom, de nincs más. Egész életemben panelban laktam, két hónapig laktam családi házban (szobát bereltem ott). Én már házat akarok venni, ha oda kerül a sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!