Panelban élő kismamàk hogy bírnak ott létezni?
Ezerszer inkább fúrjanak a fejem fölött, ami megsúgom, nincs minden nap, minthogy kölykök visítását kelljen hallgatnom, ami sajnos mindennapos.
Itt nem te leszel az akit zavarnak, hanem te fogsz másokat
Nem fúr, zajong mindig valaki :D
És családi házas környéken sincs mindig csend. A szomszédoktól függ. Bárhol ki lehet fogni idiótákat. Családi házban élő munkatársam mindig meséli, hogy állandóan égetnek, füvet nyírnak, fúrnak, bömböltetik a zenét, túráztatják az autót, stb. a kedves szomszédok :D
Évtizedek óta panelban lakom és nem mindig ugyanabban a panelban.
Nem fúrnak-faragnak állandóan! Tény, hogy az új lakó fúr-farag, de aztán csend van és nem váltja fel őt azonnal egy új lakó. Én is fúrtam, amikor beköltöztem...
A feletted lakó gyerekeit, de a felnőttet is hallod, hogy zörögnek (járólapon húzza a széket, aminek a lábaira nem erősít üzletben kapható nemezlapocskát). Ha ezt megtenné, nem lehetne hallani a székek húzogatását.
Peched van, ha sokgyerekes vagy állandóan veszekedő-zajongó-kiabáló szomszédaid vannak, de meg lehet szokni.
Nalunk panelben(kisebb tarsashaz), olyan siri csend van altalaban, hogy neha olyan, mintha egyedül lennék az egesz hazban. Neha mar hianyoznak is a szomszedok :D
Le is fotozhatnam most is, mint vmi szelemmlakta elhagyatott objektum lenne.
Én 10 éve panelban vagy társasházban élek, nem rendszeres a fúrás-faragás egyáltalán.
Nem gyakori a nagy felújítás egy 5-10 perces polc felfúrs vagy valami nem olyan zavaró.
Kertes házban nőttem fel, vidéken, ott a kutyák ugatása, a hajnali fűnyírózás, a traktorozás, a tyúkok meg kakasok kapirgálása, a kutyatápos autó meg a tollas autó meg a family frost meg a kint játszó, sivalkodó gyerekek hangja, a szomszéd kiabálása a birkákkal, a disznók vályú-döntögetésének a hangja engem sokkal jobban zavartak, mert mindennapos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!