Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Fúrás panelban?

Fúrás panelban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Főleg panelesekhez szól a kérdés,de persze más is nyugodtan oszthat meg élményt,tapasztalatot:nálatok milyen sűrűn-meddig-mikor fúrnak-faragnak a szomszédok? IIlletve szoktak róla kiírást csinálni? Ha esetleg bárkit zavar,kompromisszumkészek?

Szép napot :)

2020. ápr. 14. 10:09
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Ez teljesen változó.

A normálisabb kiírja valahová hogy ettől eddig felújítás lesz szíves türelmüket kérjük.

A másik amiből több van az ostoba önérzetes paraszt aki a kínai fúrójával és a kínai fúrószárral elkezdi órákig nyektetni persze a vasbetonba egy karcolást sem ejt.

Ha felmész szólni akkor még ő van felháborodva.

2020. ápr. 14. 10:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Pár fúrásért senki nem szól. Félóránál-óránál hosszabb hangos melóknál azért illik kitenni egy kiírást. Olyan egyébként nemigen van, hogy valakit ne zavarna.
2020. ápr. 14. 10:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Pár fúrásért nem szólnak, és ha elvétve vannak kisebb munkák, akkor sem, nagyobb munka esetén jellemző inkább. Én az ablakcserét kiírtam. Ha csak egy képnek vagy polcnak kell lyukat fúrni, azt nem szoktam, mert nem sok idő, és nem is állandó.
2020. ápr. 14. 10:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
1-2 fúrást nem szokta kiírni senki. De általában gyorsan lerendezik. Nagyobb felújítást kiírják és mindenki betartja a házirendet és a megengedett időben csinálja csak.
2020. ápr. 14. 10:48
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
Hiaba hagyja abba az egyik szomszed, ha a masik akkor kezd ra, elozoeket hallva a harmadik szomszednak is eszebe jut, hogy valamit fel kellene furni valahova ... ez a szindroma vegigmegy az egesz haztombon es akkor az elso aki elkezdte rajon, hogy elfer meg egy kep a falon ...... :)
2020. ápr. 14. 11:00
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Utolsò😂ezt fünyírásnál figyeltem meg😀

Ha az utcánkba valaki lenyirja a füvet,tuti mindenki megcsinàlja még aznap vagy másnap elintézi😀Ha valaki nekiáll,eszébejut màsnak is hogy jaj tényleg

2020. ápr. 14. 11:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, a felettünk lévő lakást kerek 1(!!) éven át újították fel, és ütvefúrón át a pörölyig mindent használtak kb. Hiába mész fel szólni, az ajtót ki se nyitják. Minden nap reggel 6-kor kezdtek, és este 6kor végeztek, telibe sz*rva, hogy itt mások is élnek. De persze arra figyeltek, hogy jogilag helyén legen a dolog, tehát a rendőröket ne tudd rájuk hívni. Bár egyszer majdnem megb*szták őket, mikor december 25-én is reggel 6-kor nekiestek, na akkor rájuk hívtam mindent is, azért álljon már meg a menet... A legrosszabb az egészben, hogy a panelok társasháznak minősülnek, és a társasházak jogai meg hát, nem éppen a leg-triviálisabbak. Ha valami gondod van, akkor azt a közös képviselőnek kéne jelezned, és majd ő tud intézkedni, vagy esetleg a lakókkal összefogni, és petíciót kezdeményezni. Csak hát ezt elég nehéz kivitelezni, ha a lakók 90%-a struccpolitikát folytat, és inkább tűri, hogy seggbeba***ák őket 1 éven keresztül...

Na de ez elég szélsőséges példa, hálistennek nem ez a jellemző, de azért gondoltam megosztom, hogy ilyen is történt már.

2020. ápr. 14. 11:33
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Én eddig majdnem mindig panelban éltem, így tapasztaltam/-om a majdnem állandó fúrást-faragást. Heti 1 minimum szokott lenni, változó napi szakokban, a "legjobb" 17h. után, van, hogy szakaszosan, de egész nap. Néha van 1-1 kiírás. Egy ismerősöm azt mondta, hogyha Mo.-n földrengés lesz, akkor ezen 10 emeleteseknek annyi, mert már annyira szét vannak fúrva.
2020. ápr. 14. 17:56
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
Mi ősszel költöztünk panelba, a fölöttem lakó faszi szinte mindennap fúr és kalapál. Eleinte azt gondoltuk, felújítás van náluk, de nem... Kiderült, hogy barkácsműhelynek használja a lakást, mert nem tud mit kezdeni magával. Szoktam látni lent, a hirdetőtáblára az intelligens tulajok kiírják, hogy x ideig zaj lesz a lakásukban, de ez soha nem írt még ki semmit. Annyi, hogy újabban már nem egész délelőttöket vagy délutánokat fúr-kalapál végig, de attól még elég idegesítő most, hogy én is itthonról dolgozom.
2020. ápr. 14. 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk most február eleje óta van felújítás felső szomszédnál. Én beleőrültem.
2020. ápr. 21. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!