Fúrás panelban?
Sziasztok!
Főleg panelesekhez szól a kérdés,de persze más is nyugodtan oszthat meg élményt,tapasztalatot:nálatok milyen sűrűn-meddig-mikor fúrnak-faragnak a szomszédok? IIlletve szoktak róla kiírást csinálni? Ha esetleg bárkit zavar,kompromisszumkészek?
Szép napot :)
Ez teljesen változó.
A normálisabb kiírja valahová hogy ettől eddig felújítás lesz szíves türelmüket kérjük.
A másik amiből több van az ostoba önérzetes paraszt aki a kínai fúrójával és a kínai fúrószárral elkezdi órákig nyektetni persze a vasbetonba egy karcolást sem ejt.
Ha felmész szólni akkor még ő van felháborodva.
Utolsò😂ezt fünyírásnál figyeltem meg😀
Ha az utcánkba valaki lenyirja a füvet,tuti mindenki megcsinàlja még aznap vagy másnap elintézi😀Ha valaki nekiáll,eszébejut màsnak is hogy jaj tényleg
Attól függ, a felettünk lévő lakást kerek 1(!!) éven át újították fel, és ütvefúrón át a pörölyig mindent használtak kb. Hiába mész fel szólni, az ajtót ki se nyitják. Minden nap reggel 6-kor kezdtek, és este 6kor végeztek, telibe sz*rva, hogy itt mások is élnek. De persze arra figyeltek, hogy jogilag helyén legen a dolog, tehát a rendőröket ne tudd rájuk hívni. Bár egyszer majdnem megb*szták őket, mikor december 25-én is reggel 6-kor nekiestek, na akkor rájuk hívtam mindent is, azért álljon már meg a menet... A legrosszabb az egészben, hogy a panelok társasháznak minősülnek, és a társasházak jogai meg hát, nem éppen a leg-triviálisabbak. Ha valami gondod van, akkor azt a közös képviselőnek kéne jelezned, és majd ő tud intézkedni, vagy esetleg a lakókkal összefogni, és petíciót kezdeményezni. Csak hát ezt elég nehéz kivitelezni, ha a lakók 90%-a struccpolitikát folytat, és inkább tűri, hogy seggbeba***ák őket 1 éven keresztül...
Na de ez elég szélsőséges példa, hálistennek nem ez a jellemző, de azért gondoltam megosztom, hogy ilyen is történt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!