Szerintetek kb meddig 'illik' este fúrni, kalapálni stb. egy panelban?
este 7 után semmiképp se.
én mondjuk ahol lakok ott eleve szélső lakás vagyok, legtetején, alattam meghalt a néni, mellettem szintén üres lakás van, szóval én múltkor pl vasárnap éjjel takarítottam... de ha szomszédok vannak akkor 7ig ilyesmivel illik végezni...
mi bár kisebb panelban lakunk, szoktunk várni 9-10ig, és este 6-8 fele végzünk :)
előtte természetes körbeszólunk, hogy mi lesz
Igazából a nap bármely szakában idegesítő, főleg, hogy mindenhol laknak háromszakban vagy folyamatosban dolgozók, kisgyerekesek... gyakorlatilag nincs olyan időpont, mikor valaki ne aludna, valaki mindig éppen szeretne pihenni, vagy nyugodtan ebédelni, vagy filmet nézni, stb.
Én max. este 8-ig mondanám okésnak, de a lényeg az, hogy ne folyamatosan kalapáljatok meg fúrkáljatok 3-4 órán keresztül. És lehetőleg 2-3 napon belül rakjátok össze a lakást, mert ha egész héten zörögtök, akkor már gyűlölni fognak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!