Szerintetek kb meddig 'illik' este fúrni, kalapálni stb. egy panelban?
Figyelt kérdés
2016. nov. 17. 16:51
11/14 anonim válasza:
Azért más dolog, ha valaki tízévente egyszer későig fúr, mint az, akinél évente két hónap lakásfelújítás, mit felújítás... közönsges lakásszétverés megy állandóan, akkor is ha betartják az időrendet, meg kíírták, hogy elnézést... Ha ti alapvetően csendes szomszédnak számítotok, akkor egyszeri alkalomért nem fog megorrolni senki, azt gondolom, egyszer belefér.
A meddig illikről annyit, hogy télen hamarább sötétedik, és ilyenkor szabályoktól függetlenül valahogy korábban tűnik kellemetlennek és későinek a zaj, mint egy nyári estén.
12/14 anonim válasza:
Szerintem nálunk 8-18h az íratlan szabály...
13/14 anonim válasza:
Nekem ma kellett kalapálnom egy kicsit délután egykor, mert a konyhaszekrény polca "leszakadt". De a kettővel alattam lévő szomszéd már 15 perc után ott csöngetett az ajtómnál. De amikor pl. ő kopácsol, akkor nem zavartatja magát. Az alattam lévő tahó meg este 10 után is kopácsol, dübörög, plusz telibedohányozza minden ablakomat, erkélyemet. De amikor két csepp víz lehullott hozzá a muskátlimról, akkor ő is rögtön feljött. De amikor a bagózósért szóltam, akkor a válasz persze az volt, hogy azt csinál a lakásában, amit akar.
14/14 anonim válasza:
Fölöttünk valami Mekk mester lakik, mert ez egész nap otthon van és kopácsol. Tényleg nem tudom, mi a fenének kell minden egyes nap ezt művelni. Van, hogy 8 körül már elkezd kalapálni... Mikor meg fúr, az brutális... És nem, ez biztos nem lakásfelújítás, mert az nem húzódik el ennyi ideig... Szerintem ez szimplán műhelyként használja a lakást, és tesz rá, hogy ez nem műhely, hanem társasház. Tényleg érdemes lenne vetni egy pillantást a házirendre, mert ha van benne valami kézzelfogható szabály, amivel le tudjuk állítani ezt a barmot, akkor nagy szívességet teszünk 2-3 emeletnek. Őrület egyébként, hogy minden házban van legalább egy ilyen idióta, bárhova költözzön is az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!