Szabadsàg alatt panelban fúràs?
Mellettunk is furnak, sosincs kiirva.
De engem nem zavar, igy ne erdekel ki mikor dolozik.
Welcome to Hungary. Sehol nem divat kiírni és ráadásul imádnak fúrni az emberek. Amennyi fúrást én végighallgattam pl. az irodaházban egy évig ...hát csuda, hogy még áll az épület és nem úgy néz ki, mint az ementáli sajt.
Egyébként én ezért cseréltem el egy kertesházra a panelt. Persze nagy ritkán ott is van, hogy a szomszédban flexelnek vagy füvet nyírnak vagy ilyesmi, de becsukom az ablakot és alig hallatszik.
Szerencsés vagy, nálunk kertesben rémálom az élet, a szomszéd MINDEN NAP flexel az ablakunk alatt, plusz az éjszakai traktorozás, minden éjszaka elinduló riasztó, stb. Én visszasírom a csendes panelt. :D
Mondjuk nekem ebben a kiírós dologban az a fura, hogy pl honnan tudjam előre, hogy le fog szakadni egy polc és fog kelleni majd fúrni-kalapálni?
5: A furkálások kábé 99 százaléka előre eltervezett, nem a leszakadt polcot fúrják fel 5 napig..
Sokmindent nem lehet tenni. Én régebben a fűtéscsövet vertem és szidtam az anyjukat a zajongóknak, aztán végül elköltöztem.. Egy füldugó segíthet esetleg.
Most fogunk költözni, ott messzebb lesznek a szomszédok.
Hát nem tudom, nekünk az elmúlt 5 évben kétszer kellett pár másodpercnél tovább fúrni-kalapálni odahaza, mindkétszer váratlanul leszakadt polc miatt. :D
“Welcome to Hungary.”
4 éve élek Németországban egy húszlakásos társasházban, de még soha senki nem írta ki, hogy felújítás, vagy költözés miatt zajongani fog. Unjátok már ez ezt a “magyarozást” máshol sem csupa békés szentek élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!